3x – Carex morrowii ‘Irish Green’

25.95

De Carex morrowii ‘Irish Green’ is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Met zijn levendige groene bladeren brengt deze sierlijke grasplant direct leven en kleur in uw buitenruimte. Bestel nu en geniet snel van de schoonheid van deze bijzondere Carex morrowii ‘Irish Green’ in uw eigen tuin!

Uitverkocht

Gratis levering & retourneren vanaf €30
✓ Bestel nu, betaal na ontvangst
✓ Binnen 1-3 werkdagen geleverd
✓ Mooie-plant garantie inbegrepen

3x - Carex morrowii 'Irish Green'

Over Deze Plant

Ontdek de pracht van de Carex morrowii ‘Irish Green’! Deze siergrasplant is perfect voor het creëren van een groen en weelderig ogend landschap in uw tuin. Met zijn opvallend groene kleur en sierlijke bladeren voegt deze plant een vleugje elegantie toe aan elke buitenruimte. Of u nu een beginnende tuinier bent of een ervaren groenliefhebber, de Carex morrowii ‘Irish Green’ is gemakkelijk te onderhouden en gedijt goed in verschillende omstandigheden. Plaats deze prachtige plant in uw tuin en geniet van het rustgevende gevoel dat het brengt. Bestel nu en breng uw tuin tot leven met de Carex morrowii ‘Irish Green’!

  • Hoogte Plant: 30 CM
  • Afmeting pot: 14 CM
  • Diervriendelijk: Ja
  • Lichtbehoefte: Schaduw, Halfschaduw, Licht
  • Waterbehoefte: Gemiddeld
  • barcode:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “3x – Carex morrowii ‘Irish Green’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

inpakken

LEVERING

Het geheim achter het leveren van verse planten

Wij leveren onze planten direct vanuit de kweker. Dit betekent dat wij versere planten aanbieden dan het tuincentrum of waar dan ook! Planten zijn natuurlijk kwetsbaar, maar daar hebben wij wat op gevonden! Onze planten worden verpakt in speciale verpakkingen, waardoor ze stevig staan en goed beschermd blijven. Daarnaast creëren we een eco-klimaat in de doos en worden ze pas op de dag van levering verpakt. Zo blijven de planten in optimale conditie. Al onze planten worden binnen 3 werkdagen geleverd met onze mooie-plant garantie, waardoor je snel in het bezit bent van een prachtige, verse plant.

kweker vda

NOG VERSER DAN BIJ HET TUINCENTRUM

Waar komt deze plant vandaan?

Deze plant komt rechtstreeks vanuit de Nederlandse kweker. Waarom dat beter is? Nou, simpel! Eerst en vooral, we laten het tuincentrum links liggen. Geen gezeur met vrachtwagens tjokvol planten die naar het tuincentrum gaan, en auto’s die onnodig op en neer rijden. Op deze manier zorgen we voor minder uitstoot en geven we een boost aan de Nederlandse kweker. Daarbovenop hoeven onze groene vrienden dus ook minder vaak te reizen en blijven ze vers. Zo zorgen we voor versere planten dan bij het tuincentrum!