5x Bamboe Phyllostachys XL

279.95

Deze set van vijf bamboeplanten bereikt een hoogte van 220cm. Ze zijn ideaal voor het creëren van een natuurlijke afscheiding of voor het toevoegen van een exotisch tintje aan uw tuin. De planten zijn winterhard en onderhoudsvriendelijk.

Uitverkocht

Gratis levering & retourneren vanaf €30
✓ Bestel nu, betaal na ontvangst
✓ Binnen 1-3 werkdagen geleverd
✓ Mooie-plant garantie inbegrepen

5x Bamboe Phyllostachys XL

Over Deze Plant

De bamboeplant van 220cm kan op iedere plek staan. Zowel in de schaduw, als in de zon voelt de plant zich thuis. Geef de plant regelmatig water, maar laat de grond tussen gietbeurten iets uitdrogen om wortelrot te voorkomen. In de groeiperiode (lente-zomer) kan je wat plantenvoeding toevoegen aan het water. Bamboe houdt van een hoge luchtvochtigheid, dus sproeien wordt gewaardeerd. Bescherm de plant in de winter tegen vorst.

  • Hoogte Plant: 220 CM
  • Afmeting pot: 24 CM
  • Lichtbehoefte: Schaduw, Halfschaduw, Licht
  • Waterbehoefte: Gemiddeld
  • Diervriendelijk: Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “5x Bamboe Phyllostachys XL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

inpakken

LEVERING

Het geheim achter het leveren van verse planten

Wij leveren onze planten direct vanuit de kweker. Dit betekent dat wij versere planten aanbieden dan het tuincentrum of waar dan ook! Planten zijn natuurlijk kwetsbaar, maar daar hebben wij wat op gevonden! Onze planten worden verpakt in speciale verpakkingen, waardoor ze stevig staan en goed beschermd blijven. Daarnaast creëren we een eco-klimaat in de doos en worden ze pas op de dag van levering verpakt. Zo blijven de planten in optimale conditie. Al onze planten worden binnen 3 werkdagen geleverd met onze mooie-plant garantie, waardoor je snel in het bezit bent van een prachtige, verse plant.

kweker vda

NOG VERSER DAN BIJ HET TUINCENTRUM

Waar komt deze plant vandaan?

Deze plant komt rechtstreeks vanuit de Nederlandse kweker. Waarom dat beter is? Nou, simpel! Eerst en vooral, we laten het tuincentrum links liggen. Geen gezeur met vrachtwagens tjokvol planten die naar het tuincentrum gaan, en auto’s die onnodig op en neer rijden. Op deze manier zorgen we voor minder uitstoot en geven we een boost aan de Nederlandse kweker. Daarbovenop hoeven onze groene vrienden dus ook minder vaak te reizen en blijven ze vers. Zo zorgen we voor versere planten dan bij het tuincentrum!