Bonsai Boompje Bol Vorm

(1 klantbeoordeling)
(1 klantbeoordeling)

24.95

Een prachtige Bonsai boom welke je het echte Zen gevoel zal geven. Dit Bonsai Boompje komt in een prachtige blauwe keramieken pot. Zo is deze Bonsai helemaal klaar om bij jou of een ander te gaan shinen!

Op voorraad

Maximaal 300 karakters

Gratis levering & retourneren vanaf €30
✓ Bestel nu, betaal na ontvangst
✓ Binnen 1-3 werkdagen geleverd
✓ Mooie-plant garantie inbegrepen

Bonsai Boompje Bol Vorm

Over Deze Plant

Oorspronkelijk is de Bonsai alleen te vinden in delen van Azië. Inmiddels worden de wortels van deze plant ook gekweekt in Nederland. Bij de kweker groeien ze zo’n vijftien jaar totdat ze klaar zijn om naar de Nederlandse huiskamer te verkassen. De Bonsai heeft dus al een heel leven achter de rug tegen de tijd dat jij hem in huis verwelkomt! Deze kunstige bonsai houdt wel van een bewonderende blik en ziet er vanaf iedere hoek weer anders uit.

Verzorging van de Bonsai is gelukkig niet zo lastig. Zet de Bonsai op een plekje waar het wat licht kan opvangen, maar voorkom langdurig direct zonlicht. Dit kan de bladeren doen verbranden. Geef daarnaast eens per week wat water en de Bonsai zal zich al gauw thuis gaan voelen.

  • Hoogte Plant: 30 CM
  • Afmeting pot: 15 CM
  • Lichtbehoefte: Halfschaduw, Licht
  • Waterbehoefte: Gemiddeld

Beoordelingen

  1. Yvonne

    Mijn vriendin is er erg blij mee. Ik heb het boompje zelf niet in huis, maar ze heeft mij verteld dat het een leuk boompje is en ze er erg blij mee is

  2. Judith

    Hoi Yvonne, wat leuk en aardig dat je de Bonsai cadeau hebt gedaan. We wensen je vriendin hier heel veel plezier mee.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je deze ook leuk

Strelitzia Nicolai XS

↕ 30 CM ∅ 9 CM
8.95

Uitverkocht

De Strelitzia Nicolai XS, ook wel bekend als de Witte Paradijsvogelplant, is nu beschikbaar in onze online winkel. Deze plant is perfect voor een modern en trendy interieur, dankzij de opvallende grote groene bladeren en zijn compacte formaat.

inpakken

LEVERING

Het geheim achter het leveren van verse planten

Wij leveren onze planten direct vanuit de kweker. Dit betekent dat wij versere planten aanbieden dan het tuincentrum of waar dan ook! Planten zijn natuurlijk kwetsbaar, maar daar hebben wij wat op gevonden! Onze planten worden verpakt in speciale verpakkingen, waardoor ze stevig staan en goed beschermd blijven. Daarnaast creëren we een eco-klimaat in de doos en worden ze pas op de dag van levering verpakt. Zo blijven de planten in optimale conditie. Al onze planten worden binnen 3 werkdagen geleverd met onze mooie-plant garantie, waardoor je snel in het bezit bent van een prachtige, verse plant.

kweker vda

NOG VERSER DAN BIJ HET TUINCENTRUM

Waar komt deze plant vandaan?

Deze plant komt rechtstreeks vanuit de Nederlandse kweker. Waarom dat beter is? Nou, simpel! Eerst en vooral, we laten het tuincentrum links liggen. Geen gezeur met vrachtwagens tjokvol planten die naar het tuincentrum gaan, en auto’s die onnodig op en neer rijden. Op deze manier zorgen we voor minder uitstoot en geven we een boost aan de Nederlandse kweker. Daarbovenop hoeven onze groene vrienden dus ook minder vaak te reizen en blijven ze vers. Zo zorgen we voor versere planten dan bij het tuincentrum!