Enig resultaat

Olijf op stam

↕ 150 CM ∅ 28 CM
69.95

Olijf op stam

69.95

De geurende olijf brengt je in Mediterrane sferen. Na een aantal jaren kan de olijf ook vruchten maken. Geef de olijf een zonnige plek.

Verzorgen van grote tuinplanten

Je wilt je nieuwe tuinplant natuurlijk goed verzorgen. Grote tuinplanten zijn over het algemeen erg sterk en gaan daarom jarenlang mee. Toch vereisen ook deze planten verzorging.

Allereerst is het belangrijk om de juiste locatie voor de plant te kiezen, waar voldoende zonlicht en voldoende ruimte voor de wortels aanwezig zijn. Daarnaast moeten grote planten regelmatig worden bewaterd, vooral tijdens warme, droge periodes.

Het is ook belangrijk om de planten te voeden met de juiste meststoffen en ze regelmatig te snoeien om de groei te bevorderen en de plant in vorm te houden.

Bekijk onze voeding & potgrond hier.

Bestellen en leveren van grote buitenplanten

Onze grote buitenplanten worden geleverd door gespecialiseerde koeriers. Het transport van deze planten vereist speciale zorg en aandacht, omdat ze kwetsbaar zijn en bij reguliere koeriers vaak beschadigd raken tijdens het transport.

Daarom werken wij samen met speciale koeriers die ervaring hebben in het transporteren van grote planten. Deze koeriers hebben de juiste apparatuur en technieken om de planten veilig en in goede conditie te vervoeren. Door de planten op deze manier te transporteren, kunnen ze veilig en snel worden geleverd en zullen ze direct bijdragen aan de prachtige uitstraling van de tuin.

Benieuwd naar nog meer planten voor buiten? Bekijk dan eens onze: