Homalomena ‘Maggy’ In San Remo L

147.95

Deze prachtige combinatie geeft iedere ruimte dat beetje groen wat het nodig heeft. De afwisseling van de witte sierpot, rode stelen en groene bladeren bieden een prachtig contrast.

Uitverkocht

Gratis levering & retourneren vanaf €30
✓ Bestel nu, betaal na ontvangst
✓ Binnen 1-3 werkdagen geleverd
✓ Mooie-plant garantie inbegrepen

Homalomena 'Maggy' In San Remo L

Over Deze Plant

De Homalomena ‘Maggy’ In San Remo L is een prachtige en unieke plant die elke ruimte direct opfleurt met zijn opvallende groene bladeren met zilverkleurige nerven. Deze plant heeft een compact formaat en is perfect voor zowel kleine als grote interieurs. De Homalomena ‘Maggy’ heeft weinig verzorging nodig en is daardoor ideaal voor mensen zonder groene vingers. Plaats de plant op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Geef de Homalomena ‘Maggy’ matig water en zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is. Af en toe benevelen met water zorgt voor een optimale luchtvochtigheid. Geniet van deze prachtige plant en zijn eenvoudige verzorging!

  • Hoogte Plant: 100 CM
  • Afmeting pot: 30 CM
  • Lichtbehoefte: Schaduw, Halfschaduw, Licht
  • Waterbehoefte: Gemiddeld

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Homalomena ‘Maggy’ In San Remo L” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je deze ook leuk

Strelitzia Nicolai XS

↕ 30 CM ∅ 9 CM
8.95

Uitverkocht

De Strelitzia Nicolai XS, ook wel bekend als de Witte Paradijsvogelplant, is nu beschikbaar in onze online winkel. Deze plant is perfect voor een modern en trendy interieur, dankzij de opvallende grote groene bladeren en zijn compacte formaat.

inpakken

LEVERING

Het geheim achter het leveren van verse planten

Wij leveren onze planten direct vanuit de kweker. Dit betekent dat wij versere planten aanbieden dan het tuincentrum of waar dan ook! Planten zijn natuurlijk kwetsbaar, maar daar hebben wij wat op gevonden! Onze planten worden verpakt in speciale verpakkingen, waardoor ze stevig staan en goed beschermd blijven. Daarnaast creëren we een eco-klimaat in de doos en worden ze pas op de dag van levering verpakt. Zo blijven de planten in optimale conditie. Al onze planten worden binnen 3 werkdagen geleverd met onze mooie-plant garantie, waardoor je snel in het bezit bent van een prachtige, verse plant.

kweker vda

NOG VERSER DAN BIJ HET TUINCENTRUM

Waar komt deze plant vandaan?

Deze plant komt rechtstreeks vanuit de Nederlandse kweker. Waarom dat beter is? Nou, simpel! Eerst en vooral, we laten het tuincentrum links liggen. Geen gezeur met vrachtwagens tjokvol planten die naar het tuincentrum gaan, en auto’s die onnodig op en neer rijden. Op deze manier zorgen we voor minder uitstoot en geven we een boost aan de Nederlandse kweker. Daarbovenop hoeven onze groene vrienden dus ook minder vaak te reizen en blijven ze vers. Zo zorgen we voor versere planten dan bij het tuincentrum!