Calathea Orbifolia L

32.95

Het grote blad van de Calathea orbifolia is felgroen. Over het prachtige blad lopen mintgroene strepen. De plant is gemakkelijk te verzorgen en erg sterk!

Gratis levering & retourneren vanaf €30
✓ Klanten beoordelen ons met een 9.6!
✓ Binnen 1-3 werkdagen geleverd
✓ Mooie-plant garantie inbegrepen

Calathea Orbifolia L

Over Deze Plant

Het grote blad van de Calathea orbifolia is felgroen. Over het prachtige blad lopen mintgroene strepen. Een super mooie planten welke zowel in de schaduw kan staan, als op een wat lichtere plek. Geef eens per week wat water en de plant voelt zich al gauw helemaal thuis!

  • Afmeting pot: 17 CM
  • Hoogte Plant: 60 CM
  • Diervriendelijk: Ja
  • Lichtbehoefte: Schaduw, Halfschaduw, Licht
  • Waterbehoefte: Gemiddeld

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Calathea Orbifolia L” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je deze ook leuk

Calathea “Elgergrass” in Mica sierpot Jimmy

↕ 50 CM ∅ 17 CM
37.95

Uitverkocht

Calathea’s zijn herkenbaar aan hun prachtige blad tekeningen en vele kleuren. De Calathea ‘Elgergrass’ heeft donkergroene en lichtgroene bladeren met een paarse onderkant.

Calathea Medaillon in Elho Sierpot Zwart

↕ 70 CM ∅ 19 CM
32.95

Calathea’s zijn herkenbaar aan hun prachtige blad tekeningen en vele kleuren. De Calathea ‘Medallion’ heeft donkergroene en lichtgroene bladeren met een paarse onderkant. Bestel deze plant nu en geniet deze week nog van deze prachtige plant! 

LEVERING

Het geheim achter het leveren van verse planten

Wij leveren onze planten direct vanuit de kweker. Dit betekent dat wij versere planten aanbieden dan het tuincentrum of waar dan ook! De planten worden verpakt in speciale verpakkingen, waardoor ze stevig staan en hun mooie uiterlijk behouden. Daarnaast creëren we een eco-klimaat in de doos, waardoor de planten in optimale conditie bezorgd worden. Al onze planten worden binnen 3 werkdagen geleverd met onze mooie-plant garantie, waardoor je snel in het bezit bent van een prachtige, verse plant.