Combibox kamerplanten met Bergamo sierpot in trendy kleuren

34.95

Deze combibox met hippe kamerplanten bestaat uit de Ficus ‘Green Kinky’, de Coffea Arabica, de Dieffenbachia Compacta en de Ficus Natasja. Deze kamerplanten worden geleverd in trendy Bergamo keramieke sierpotten.

Gratis levering & retourneren vanaf €30
✓ Klanten beoordelen ons met een 9.6!
✓ Binnen 1-3 werkdagen geleverd
✓ Mooie-plant garantie inbegrepen

Combibox kamerplanten met Bergamo sierpot in trendy kleuren

Over Deze Plant

Deze leuke combibox kamerplanten bestaat uit een Koffie plant (Coffea Arabica), de Ficus Green Kinky, de Dieffenbachia en een Ficus Natasja. Allen gemakkelijk te verzorgen planten welke enorm leuk staan in huis. Zet de planten op een plekje in de halfschaduw of in het licht en geef allen eens per week wat water. De Dieffenbachia mag ook in de schaduw overigens.

  • Afmeting pot: 12 CM
  • Hoogte Plant: 25 CM
  • Lichtbehoefte: Schaduw, Halfschaduw, Licht
  • Waterbehoefte: Gemiddeld

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Combibox kamerplanten met Bergamo sierpot in trendy kleuren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je deze ook leuk

Combipakket Bonsai – Sansevieria Cylindrica – Sansevieria Zeylanica met Anna white

↕ 30 CM ∅ 12 CM
42.95

Met deze combinatie van een Ficus Ginseng Bonsai, een Sansvieria Cylindra en een Sansevieria Zeylanica breng je gelijk sfeer in huis. In de leuke Anna White sierpotten komen ze prachtig uit!

Combibox met kamerplanten in Bergamo keramiek

↕ 25 CM ∅ 12 CM
34.95

Deze Combibox kamerplanten bestaat uit de Ficus ‘Green Kinky’, de Coffea Arabica, de Dieffenbachia Compacta en de Dieffenbachia Camilla . Deze hippe kamerplanten worden geleverd in een Bergamo keramiek sierpot in trendy kleuren.

LEVERING

Het geheim achter het leveren van verse planten

Wij leveren onze planten direct vanuit de kweker. Dit betekent dat wij versere planten aanbieden dan het tuincentrum of waar dan ook! De planten worden verpakt in speciale verpakkingen, waardoor ze stevig staan en hun mooie uiterlijk behouden. Daarnaast creëren we een eco-klimaat in de doos, waardoor de planten in optimale conditie bezorgd worden. Al onze planten worden binnen 3 werkdagen geleverd met onze mooie-plant garantie, waardoor je snel in het bezit bent van een prachtige, verse plant.