Combipakket Bonsai – Sansevieria Cylindrica – Sansevieria Zeylanica met Anna white

42.95

Met deze combinatie van een Ficus Ginseng Bonsai, een Sansvieria Cylindra en een Sansevieria Zeylanica breng je gelijk sfeer in huis. In de leuke Anna White sierpotten komen ze prachtig uit!

Gratis levering & retourneren vanaf €30
✓ Klanten beoordelen ons met een 9.6!
✓ Binnen 1-3 werkdagen geleverd
✓ Mooie-plant garantie inbegrepen

Combipakket Bonsai - Sansevieria Cylindrica - Sansevieria Zeylanica met Anna white

Over Deze Plant

Deze ultieme combinatie van planten in keramieke sierpot Anna white kan je niet laten liggen. De planten zijn sterk luchtzuiverend en eenvoudig te verzorgen. Zet de Ficus Ginseng op een licht plekje en kies een plekje naar keuze uit voor de Sanseveria’s. Geef de Ficus eens per week wat water en de Sanseveria’s eens per twee weken. Ze zullen zich helemaal thuis gaan voelen!

  • Afmeting pot: 12 CM
  • Hoogte Plant: 30 CM
  • Lichtbehoefte: Schaduw, Halfschaduw, Licht
  • Waterbehoefte: Gemiddeld, Weinig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Combipakket Bonsai – Sansevieria Cylindrica – Sansevieria Zeylanica met Anna white” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je deze ook leuk

Combibox met kamerplanten in Bergamo keramiek

↕ 25 CM ∅ 12 CM
34.95

Deze Combibox kamerplanten bestaat uit de Ficus ‘Green Kinky’, de Coffea Arabica, de Dieffenbachia Compacta en de Dieffenbachia Camilla . Deze hippe kamerplanten worden geleverd in een Bergamo keramiek sierpot in trendy kleuren.

Combibox kamerplanten met Bergamo sierpot in trendy kleuren

↕ 25 CM ∅ 12 CM
34.95

Deze combibox met hippe kamerplanten bestaat uit de Ficus ‘Green Kinky’, de Coffea Arabica, de Dieffenbachia Compacta en de Ficus Natasja. Deze kamerplanten worden geleverd in trendy Bergamo keramieke sierpotten.

Duo Sansevieria Superba met Anna White potten

↕ 35 CM ∅ 12 CM
29.95

De Sansevieria wordt ook wel vrouwentong genoemd. Het is een onverwoestbare krachtpatser en bovendien is de Sansevieria weer helemaal hip!

LEVERING

Het geheim achter het leveren van verse planten

Wij leveren onze planten direct vanuit de kweker. Dit betekent dat wij versere planten aanbieden dan het tuincentrum of waar dan ook! De planten worden verpakt in speciale verpakkingen, waardoor ze stevig staan en hun mooie uiterlijk behouden. Daarnaast creëren we een eco-klimaat in de doos, waardoor de planten in optimale conditie bezorgd worden. Al onze planten worden binnen 3 werkdagen geleverd met onze mooie-plant garantie, waardoor je snel in het bezit bent van een prachtige, verse plant.