Calathea “Network” in Mica sierpot Jimmy

37.95

Calathea’s zijn herkenbaar aan hun prachtige blad tekeningen en vele kleuren.

Uitverkocht

Gratis levering & retourneren vanaf €30
✓ Klanten beoordelen ons met een 9.6!
✓ Binnen 1-3 werkdagen geleverd
✓ Mooie-plant garantie inbegrepen

Calathea "Network" in Mica sierpot Jimmy

Over Deze Plant

De Calathea komt uit de oerwouden van het Amazonegebied in Zuid-Amerika. Deze populaire kamerplant is er in verschillende soorten en maten. Kijk maar eens goed naar de bladeren die golven, ribbelen, ronde, spitse of ovale vormen hebben en de mooiste patronen showen. Maar de Calathea heeft nog een bijzondere eigenschap: hij volgt het ritme van de natuur. Zodra het ochtendlicht in de kamer valt, spreiden de prachtbladeren zich om het licht op te vangen en ’s avonds sluiten ze zich weer. Sssst…hoor je het geritsel?

 • ⇅ Hoogte Plant: 50 cm
 • 𓃠 Diervriendelijk: Ja
 • ☼ Lichtbehoefte: Schaduw, geen direct zonlicht
 • ≈ Waterbehoefte: Regelmatig
 • » Kenmerken: Zeer luchtzuiverend
 • Ø Afmeting pot: 18 cm
 • Afmeting pot: 19 CM
 • Hoogte Plant: 40 CM
 • Diervriendelijk: Ja
 • Lichtbehoefte: Schaduw, Halfschaduw, Licht
 • Waterbehoefte: Gemiddeld

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Calathea “Network” in Mica sierpot Jimmy” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je deze ook leuk

Calathea Bluegrass

↕ 60 CM ∅ 18 CM
23.95

De Calathea Bluegrass heeft prachtige bladeren en is compact begroeid. De bladeren zijn zo mooi omdat donker- en lichtgroene bladeren zich afwisselen. Deze plant is ook inclusief Zwarte Elho Sierpot te bestellen! 

Calathea Triostar

↕ 85 CM ∅ 19 CM
27.95

Een prachtige plant met mooi bladeren en unieke eigenschappen. De plant veranderd namelijk gedurende de dag! Overdag laat het zijn prachtige bladeren zien en in de avond trekt het zich terug en zie je de mooie rode onderkant van de bladeren. Koop deze plant nu ook inclusief Zwarte Elho sierpot

Calathea Flamestar

↕ 70 - 75 CM ∅ 19 CM
25.95

Calathea’s hebben prachtige bladeren en opvallende eigenschappen. Wist jij bijvoorbeeld dat deze plant gedurende de dag veranderd? Overdag laat het zijn bladeren zien, maar in de avond trekt het zich weer terug. Koop deze Calathea nu ook inclusief Zwarte Elho Sierpot

LEVERING

Het geheim achter het leveren van verse planten

Wij leveren onze planten direct vanuit de kweker. Dit betekent dat wij versere planten aanbieden dan het tuincentrum of waar dan ook! De planten worden verpakt in speciale verpakkingen, waardoor ze stevig staan en hun mooie uiterlijk behouden. Daarnaast creëren we een eco-klimaat in de doos, waardoor de planten in optimale conditie bezorgd worden. Al onze planten worden binnen 3 werkdagen geleverd met onze mooie-plant garantie, waardoor je snel in het bezit bent van een prachtige, verse plant.