(1 klantbeoordeling)
(1 klantbeoordeling)

Scindapsus Mosstok in ELHO sierpot (blauw)

29.95

De Epipremnum staat ook wel bekend als Scindapsus (of andersom).Hij heeft een bijzondere kwaliteit: hij heeft een enorm luchtzuiverende werking.

Gratis levering & retourneren vanaf €30
✓ Klanten beoordelen ons met een 9.6!
✓ Binnen 1-3 werkdagen geleverd
✓ Mooie-plant garantie inbegrepen

Scindapsus Mosstok in ELHO sierpot (blauw)

Over Deze Plant

De Epipremnum staat ook wel bekend als Scindapsus (of andersom). Deze prachtige plant is er in vele soorten en maten. En hij heeft een bijzondere kwaliteit: hij heeft een luchtzuiverende werking. Het leuke aan de Epipremnum is, dat hij slierten maakt waar de bladeren aan zitten. Daardoor kun je de plant laten klimmen langs een stammetje of laten hangen als een hangplant.

  • Afmeting pot: 15 CM
  • Hoogte Plant: 50 CM
  • Lichtbehoefte: Halfschaduw, Licht
  • Waterbehoefte: Gemiddeld

Beoordelingen

  1. PVerlaat

    De plant aan mijn zoon gegeven ter ere van zijn nieuwe woning. Ik kan de plant dus zelf niet goed beoordelen maar hij was er in ieder geval erg blij mee!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je deze ook leuk

Monstera Mosstok met Elho sierpot wit XL

↕ 120 CM ∅ 24 CM
74.95

Een prachtige verschijning. Onze 120 CM hoge Monstera Deliciosa is een echte eye-catcher! De plant komt inclusief Elho sierpot.

Scindapsus Mosstok in ELHO sierpot (geel)

↕ 50 CM ∅ 15 CM
29.95

De Epipremnum staat ook wel bekend als Scindapsus (of andersom).Hij heeft een bijzondere kwaliteit: hij heeft een enorm luchtzuiverende werking.

Scindapsus Mosstok met Elho Sierpot Zwart

↕ 80 CM ∅ 19 CM
31.95

De Epipremnum staat ook wel bekend als Scindapsus (of andersom). Deze plant heeft een enorm luchtzuiverende werking en groeit redelijk snel. De plant is uniek omdat het op vele manieren te gebruiken is. Zo gebruiken sommige de plant als hangplant, maar wij vinden deze plant het mooist als het groeit aan de mosstok.

LEVERING

Het geheim achter het leveren van verse planten

Wij leveren onze planten direct vanuit de kweker. Dit betekent dat wij versere planten aanbieden dan het tuincentrum of waar dan ook! De planten worden verpakt in speciale verpakkingen, waardoor ze stevig staan en hun mooie uiterlijk behouden. Daarnaast creëren we een eco-klimaat in de doos, waardoor de planten in optimale conditie bezorgd worden. Al onze planten worden binnen 3 werkdagen geleverd met onze mooie-plant garantie, waardoor je snel in het bezit bent van een prachtige, verse plant.