Orchidee Dendr Nobile op rek Apollon

28.95

Een prachtige Orchidee welke extra bijzonder is door het rek waar het tegen aan groeit. Zo hebben de bloemen alle ruimte om zich te tonen!

Gratis levering & retourneren vanaf €30
✓ Klanten beoordelen ons met een 9.6!
✓ Binnen 1-3 werkdagen geleverd
✓ Mooie-plant garantie inbegrepen

Orchidee Dendr Nobile op rek Apollon

Over Deze Plant

Zet de Orchidee ergens op een plekje waar het ietswat licht op kan vangen en geef eens per week wat water. De plant zal zich helemaal thuis voelen!

  • Waterbehoefte: Gemiddeld
  • Lichtbehoefte: Halfschaduw, Licht
  • Hoogte Plant: 60 CM
  • Afmeting pot: 12 CM

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orchidee Dendr Nobile op rek Apollon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je deze ook leuk

Lepelplant – Spathiphyllum Vivaldi

↕ 70 CM ∅ 17 CM
19.95

De Spathiphyllum wordt ook wel lepelplant genoemd vanwege zijn bloemvormen. Bekende maar tijdloze interieurplant. Met zorg ‘vol’ gekweekt en lid van het ‘air so pure’ label. Wij hebben deze plant ook beschikbaar in een 100 cm Lepelplant variant.

Duo Lepelplant – Spathiphyllum Vivaldi

↕ 70 CM ∅ 17 CM
27.95

De Spathiphyllum wordt ook wel lepelplant genoemd vanwege zijn bloemvormen. Bekende maar tijdloze interieurplant. Met zorg ‘vol’ gekweekt en lid van het ‘air so pure’ label.

Lepelplant Spathiphyllum Sweet Lauretta XL

↕ 100 CM ∅ 24 CM
37.95

De Spathiphyllum silvana, ook wel ‘lepelplant’ genoemd is een frisse kamerplant. Produceert witte bloemen in de vorm van een lepel en heeft bovengemiddelde luchtzuiverende kwaliteiten. Wij hebben deze plant ook beschikbaar in een 70 centimeter Lepelplant variant.

LEVERING

Het geheim achter het leveren van verse planten

Wij leveren onze planten direct vanuit de kweker. Dit betekent dat wij versere planten aanbieden dan het tuincentrum of waar dan ook! De planten worden verpakt in speciale verpakkingen, waardoor ze stevig staan en hun mooie uiterlijk behouden. Daarnaast creëren we een eco-klimaat in de doos, waardoor de planten in optimale conditie bezorgd worden. Al onze planten worden binnen 3 werkdagen geleverd met onze mooie-plant garantie, waardoor je snel in het bezit bent van een prachtige, verse plant.