Lepelplant Spathiphyllum Vivaldi in sierpot wit

32.95

De Lepelplant is een enorm populaire plant. En niet zo gek, want de plant geeft het gehele jaar door prachtige bloemen! Leuk om in huis te halen of om te geven.

Gratis levering & retourneren vanaf €30
✓ Klanten beoordelen ons met een 9.6!
✓ Binnen 1-3 werkdagen geleverd
✓ Mooie-plant garantie inbegrepen

Lepelplant Spathiphyllum Vivaldi in sierpot wit

Over Deze Plant

De Spathiphyllum is al sinds de 19e eeuw onafgebroken een populaire plant in Europa. Door de opvallende vorm van de grote witte bloemen wordt Spathiphyllum ook wel lepelplant genoemd. Als je de plant goed verzorgt, zal de plant continu nieuwe bloemen maken en kun je heel lang genieten van deze blikvanger. Jaren geleden deed NASA onderzoek naar de zuurstofproductie van allerlei verschillende planten. Bij dat onderzoek bleek iets bijzonders: de Spathiphyllum is een plant die sterk luchtzuiverend werkt. Ze zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken èn de luchtvochtigheid verbeteren.

Zet de plant op een plekje in de schaduw, halfschaduw of een lichte plek, maar vermijd langdurig direct zonlicht. Tevens geef je de plant elke week wat water om de mooiste bloemen te krijgen!

  • Afmeting pot: 17 CM
  • Diervriendelijk: Ja
  • Hoogte Plant: 70 CM
  • Lichtbehoefte: Schaduw, Halfschaduw, Licht
  • Waterbehoefte: Gemiddeld

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lepelplant Spathiphyllum Vivaldi in sierpot wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je deze ook leuk

Tillandsia Antonio single

↕ 40 CM ∅ 12 CM
23.95

Tikje wild, wonderbaarlijk mooi en toch verrassend makkelijk in de omgang, die eigenschappen maken Tillandsia een zeer bijzondere bromelia.

Lepelplant Spathiphyllum Vivaldi in sierpot

↕ 70 CM ∅ 17 CM
32.95

De Lepelplant is een enorm populaire plant. En niet zo gek, want de plant geeft het gehele jaar door prachtige bloemen! Leuk om in huis te halen of om te geven.

Spathiphyllum “Vivaldi” in Mica Sierpot Jimmy

↕ 75 CM ∅ 19 CM
33.95

Uitverkocht

De Spathiphyllum, ook wel bekend als de lepelplant, is makkelijk en luchtzuiverend! 

LEVERING

Het geheim achter het leveren van verse planten

Wij leveren onze planten direct vanuit de kweker. Dit betekent dat wij versere planten aanbieden dan het tuincentrum of waar dan ook! De planten worden verpakt in speciale verpakkingen, waardoor ze stevig staan en hun mooie uiterlijk behouden. Daarnaast creëren we een eco-klimaat in de doos, waardoor de planten in optimale conditie bezorgd worden. Al onze planten worden binnen 3 werkdagen geleverd met onze mooie-plant garantie, waardoor je snel in het bezit bent van een prachtige, verse plant.