Alocasia Cucullata in plantenmand Sumatra – 70 Cm

34.95

De Alocasia Cucullata is door zijn pijlvormige groene bladeren een echte eyecatcher. Een voordeel van de Cucullata is dat er geen druppels worden gevormd aan de punten van de bladeren. Dus deze Alocasia is veilig voor uw vloer. Deze plant komt nog beter tot zijn recht in een plantenmand van Bela Arte. De plantenmand heeft een natuurlijke uitstraling en staat prachtig in een modern interieur. In de binnenzijde van de mand zit een plastic liner, wat lekken voorkomt. Zo kan je er direct aarde en een plant in plaatsen.

Extra Informatie

Ø Afmeting pot

19 CM

⇅ Hoogte Plant

70 CM

☼ Lichtbehoefte

Halfschaduw, Licht

≈ Waterbehoefte

Gemiddeld

Over Deze Plant

Deze super mooie Alocasia Cucullata is het gehele jaar door mooi groen. Inclusief deze plantenmand is het een echte eye-catcher voor in huis. Leuk om zelf te halen, maar ook om te geven! Zet de plant op een plekje in de halfschaduw of lichter en geef eens per week wat water. Daarnaast adviseren we je de plant ieder voorjaar te voorzien van wat plantenvoeding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alocasia Cucullata in plantenmand Sumatra – 70 Cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je deze ook leuk

Areca Dypsis lutecens of Goudpalm in plantenmand Sumatra – 60 Cm

33.95

Groot en groen, maar niet té ruig. Deze Areca of goudpalm uit Madagaskar is een stijlvolle plant. Deze plant komt nog beter tot zijn recht in een plantenmand van Bela Arte. De plantenmand heeft een natuurlijke uitstraling en staat prachtig in een modern interieur. In de binnenzijde van de mand zit een plastic liner, wat lekken voorkomt. Zo kan je er direct aarde en een plant in plaatsen.

 

Wat kan je verwachten van je aankoop bij Pots&Plants?

 

Speciaal verpakt en met zorg vervoerd

Gratis bezorgen en retourneren bij besteding van 30 euro

Met het kopen van deze plant steun je de Nederlandse kweker

 

Yucca in plantenmand Sumatra – 80 Cm

33.95

De Yucca staat in Nederland ook wel bekend als de Palmlelie of Maya boom. Deze plant komt nog beter tot zijn recht in een plantenmand van Bela Arte. De plantenmand heeft een natuurlijke uitstraling en staat prachtig in een modern interieur. In de binnenzijde van de mand zit een plastic liner, wat lekken voorkomt. Zo kan je er direct aarde en een plant in plaatsen.

 

Wat kan je verwachten van je aankoop bij Pots&Plants?

 

Speciaal verpakt en met zorg vervoerd

Gratis bezorgen en retourneren bij besteding van 30 euro

Met het kopen van deze plant steun je de Nederlandse kweker