Lepelplant Spathiphyllum in Elho sierpot wit

49.95

De Lepelplant is een prachtige verschijning. De bloemen tonen zich vrijwel het gehele jaar en de plant is enorm luchtzuiverend. De plant is zelf onderzocht door NASA door zijn luchtzuiverende vermogen.

Gratis levering & retourneren vanaf €30
✓ Klanten beoordelen ons met een 9.6!
✓ Binnen 1-3 werkdagen geleverd
✓ Mooie-plant garantie inbegrepen

Lepelplant Spathiphyllum in Elho sierpot wit

Over Deze Plant

De Lepelplant is een prachtige verschijning met een hoog luchtzuiverende werking. Daarnaast is de plant een van de weinig bloeiende planten die ook prima in de schaduw kan. Ook kan je de plant zelfs in de badkamer plaatsen omdat het goed tegen wisselingen in luchtvochtigheid kan. Geef de plant eens per week water in het voorjaar en zomer en eens per twee weken in de winter.

  • Afmeting pot: 24 CM
  • Diervriendelijk: Ja
  • Hoogte Plant: 100 CM
  • Lichtbehoefte: Schaduw, Halfschaduw, Licht
  • Waterbehoefte: Gemiddeld

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lepelplant Spathiphyllum in Elho sierpot wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je deze ook leuk

Areca Goudpalm in Elho pot groen

↕ 120 CM ∅ 24 CM
62.95

Op zoek naar een tropische plant? Zoek niet verder! De Areca Goudpalm is een prachtige verschijning en ook nog eens gemakkelijk te verzorgen & diervriendelijk. Inclusief prachtige sierpot!

Rhapis Excelsa in Elho sierpot zwart

↕ 110 CM ∅ 27 CM
97.95

Uitverkocht

De ELHO sierpot en Rhapsis Excelsa gaan prachtig samen. Dit exotische duo is geschikt voor ieder huis of kantoor door het gemak waarmee de plant te verzorgen is.

Scindapsus Mosstok in Elho sierpot wit

↕ 80 CM ∅ 19 CM
37.95

De Epipremnum staat ook wel bekend als Scindapsus (of andersom).Hij heeft een bijzondere kwaliteit: hij heeft een luchtzuiverende werking. Inclusief deze witte ELHO sierpot is het een compleet plaatje!

LEVERING

Het geheim achter het leveren van verse planten

Wij leveren onze planten direct vanuit de kweker. Dit betekent dat wij versere planten aanbieden dan het tuincentrum of waar dan ook! De planten worden verpakt in speciale verpakkingen, waardoor ze stevig staan en hun mooie uiterlijk behouden. Daarnaast creëren we een eco-klimaat in de doos, waardoor de planten in optimale conditie bezorgd worden. Al onze planten worden binnen 3 werkdagen geleverd met onze mooie-plant garantie, waardoor je snel in het bezit bent van een prachtige, verse plant.