Rozemarijn

“Rozemarijn, het dauw der zee, is een liefdevol plantje met smaak”

Gratis levering & retourneren vanaf €30
✓ Klanten beoordelen ons met een 9.6!
✓ Binnen 1-3 werkdagen geleverd
✓ Mooie-plant garantie inbegrepen

Rozemarijn

Over Deze Plant

“De Rozemarijn hoort – net als andere kruiden – tot de lipbloemenfamilie. Die bloemen krijgt u in Nederland van april tot juni te zien. Ze zijn blauwig tot wit.

Rosmarinus is latijn voor ‘dauw der zee’, waarschijnlijk omdat de groene plant vooral langs de kust groeide. De symboliek van de plant is eeuwenoud en sterk verbonden met liefde en niet-vergeten. Maar hij stond in de oudheid ook bekend als geheugenverfrisser!

Door de sterke smaak is de rozemarijn goed te gebruiken in de keuken, of – net als lavendel – om als droogbloem het huis een vriendelijke geur te geven.

De rozemarijn is een struikachtige plant uit de lipbloemenfamilie en komt van nature uit het Middellandse zeegebied.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rozemarijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LEVERING

Het geheim achter het leveren van verse planten

Wij leveren onze planten direct vanuit de kweker. Dit betekent dat wij versere planten aanbieden dan het tuincentrum of waar dan ook! De planten worden verpakt in speciale verpakkingen, waardoor ze stevig staan en hun mooie uiterlijk behouden. Daarnaast creëren we een eco-klimaat in de doos, waardoor de planten in optimale conditie bezorgd worden. Al onze planten worden binnen 3 werkdagen geleverd met onze mooie-plant garantie, waardoor je snel in het bezit bent van een prachtige, verse plant.