Over ons

Pots&Plants

Liefde voor planten & de keten

Pots&Plants is waar we onze liefde voor planten kunnen uiten en dit op een eerlijke wijze kunnen doen. Nog te vaak worden planten extreem goedkoop geïmporteerd uit het buitenland. Dit proces is schadelijk voor het milieu, zadelt de kweker op met een oneerlijke prijs voor de planten en dit gaat vaak om planten van slechte kwaliteit. Ook zien we dat er enorm veel discounters zijn die planten onder enorme lichtsterkte kweken, waardoor deze snel groeien en verkocht kunnen worden, maar nooit lang zullen overleven in een gemiddeld huis. Hier wilden we iets aan doen en daarmee is Pots&Plants geboren. Een platform waar je zonder nonsens een plant kan bestellen, waarbij de opbrengsten eerlijk worden verdeeld en jij als klant een fijne ervaring hebt. Onze passie voor planten is onverminderd groot en we delen deze graag met jou!

judith en raimon planten

Nederlandse planten

Al onze telers zijn afkomstig uit Nederland en zorgvuldig gekozen. Zij bieden de hoogste garantie omtrent de kwaliteit van de planten

Scherpe prijzen

Dankzij onze expertise, onderzoek en vergelijkingen kunnen we altijd scherpe prijzen en gratis levering aanbieden

Uitstekende service

We staan voor je klaar als je vragen of opmerkingen hebt. We worden niet voor niets met een 9+ beoordeeld! We horen het graag, dus stuur gerust een mail!

plant water geven

Eerlijk zijn

Pots&Plants is dé online plek waar je eenvoudig planten koopt van Nederlandse bodem voor een eerlijke prijs voor iedereen. Of je de plant nu cadeau geeft of voor jezelf koopt. Niemand houdt van verrassingen en iedereen wilt dat jouw aankoopbedrag eerlijk wordt verdeeld.

teler in kas

Eerlijke prijzen voor iedereen

Pots&Plants heeft een gecombineerde missie. We willen Nederlandse kwekers in onzekere tijden helpen door hun zichtbaarheid te vergroten en aan de andere kant willen we planten aanbieden voor een eerlijke prijs en zonder nonsens.

judith en raimon planten

Bij ons werken?

Klein begonnen en zo werken we nog steeds! Een start-up cultuur vol met gedreven mensen. Wil je deel uit gaan maken van Pots&Plants? Neem contact met ons op! Op dit moment zijn we op zoek naar een marketing stagiair en parttime developer.

Benieuwd naar hoe wij jouw planten mooi bij jou bezorgen?

Lees alles hierover op onze verzendinformatie pagina en bekijk ook vooral eens onze video op de pagina over het bestelproces samen met PostNL.