Over ons

teler in kas

Wij zijn Pots&Plants, een plek waar we onze liefde voor planten kunnen uiten.

Begrijp ons niet verkeerd, ook wij vinden het best leuk om af en toe eens een tuincentrum te bezoeken en je planten direct mee te nemen naar huis. Toch hadden wij ook genoeg momenten dat we even snel een plant nodig hadden, toch net niet die ene mooie plant tegenkwamen of een andere gelegenheid waarom we niet naar de winkel wilde gaan. Juist voor dit soort situaties zijn wij er voor jou!

Nederlandse planten

Al onze telers zijn afkomstig uit Nederland en zorgvuldig gekozen. Zij bieden de hoogste garantie omtrent de kwaliteit van de planten

Scherpe prijzen

Dankzij onze expertise, onderzoek en vergelijkingen kunnen we altijd scherpe prijzen en gratis levering aanbieden

Online Support

We staan voor je klaar als je vragen of opmerkingen hebt. We worden niet voor niets met een 9+ beoordeeld! We horen het graag, dus stuur gerust een mail!

kluit ficus

Wat doen we?

Wij zorgen ervoor dat planten altijd toegankelijk zijn. Eenvoudig shoppen in onze webshop en razendsnel en zorgvuldig thuisbezorgd.

teler in kas

Onze missie

Nederlandse kwekers hebben het zwaar door omstandigheden zoals COVID, Export restricties en toenemende concurrentie. Wij hebben dan ook als missie om de Hollandse kweker te helpen hun planten te kunnen blijven verkopen.

twee mensen in kantoor

Bij ons werken?

Klein begonnen en zo werken we nog steeds! Een start-up cultuur vol met gedreven mensen. Wil je deel uit gaan maken van Pots&Plants? Contact ons!

Hoe we jouw planten mooi bij jou thuis bezorgen?

Lees alles hierover op onze verzendinformatie pagina en bekijk ook vooral eens onze video op de pagina over het bestelproces samen met PostNL.