(1 klantbeoordeling)

Ananasplant – Bromelia – 38 cm

23,95

Deze Ananasplant zal je wellicht geen eetbare ananas geven, maar hij ziet er wel geweldig uit. De Ananas groeit bovenop een stil in het midden van de plant. De kokervormige kelk groeit zo dat het het opgevangen water naar het midden van de plant kan leiden en zo al het vocht naar het hart van de plant kan leiden. Hier zitten dan ook vrijwel alle wortelen van deze plant en zo zorgt de Ananasplant ervoor dat de belangrijkste wortelen altijd genoeg water krijgen. De plant is daarentegen ook niet de moeilijkste in de verzorging en je hebt er lang plezier van!

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Een echte eyecatcher!

 

 

 

Beschrijving

Standplaats: De Ananasplant – Bromelia is een plant die wel wat licht kan gebruiken. Bij voorkeur dan ook op een zonnige plek of lichte plek plaatsen.

Waterbehoefte: De plant kan goed met weinig water. Regelmatig water geven is goed, maar voorkom een constant vochtige grond.

Verzorgingstips: Benevel de Ananasplant regelmatig met wat water. De plant komt vanuit zichzelf ook op tropische plekken voort waar het af en toe goed regent. Hier kan de plant dan ook prima tegen. Let er wel op dat het niet te koud wordt in huis. Een huis kouder dan 14 graden Celsius is af te raden voor deze plant.

Extra informatie

Hoogte Plant

31-50 CM

1 beoordeling voor Ananasplant – Bromelia – 38 cm

  1. Beppe

    Leuk!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.