Anthurium – Jungle King – Flamingoplant – 60 cm – 2 stuks

39,95

De Jungle King moet het hebben van zijn grote bladeren, die elk interieur een jungle tintje geven. Zoek een goed plekje uit de zon en geef regelmatig wat water, verder heb je er geen omkijken naar. Een makkelijke kamerplant die je lang veel plezier kan geven! Deze plant groeit in een pot van 14cm diameter. Bestel deze plant eenvoudig en deze wordt met zorg thuisbezorgd!

 

✓ Af en toe besproeien

✓ Gratis retourneren

✓ Makkelijk te verzorgen

 

Beschrijving

Standplaats

Deze blad Anthurium is voor nagenoeg iedere plek geschikt, maar mag niet (te lang) in direct zonlicht staan. Optimale temperatuur tussen de 15 en 23 graden Celcius.

Verzorgingstips

Anthurium kunt u het beste gelijkmatig en met regelmaat een tot twee keer per week wat lauw water water geven, de hoeveelheid water die de plant nodig heeft, is afhankelijk van de kamertemperatuur. U kunt goed aan de plant zien of hij water nodig heeft. De potkluit moet niet helemaal droog zijn, maar vochtig blijven (bruin gekleurd). Als de plant te nat staat, is de grond zwart. Anthurium is een tropische plant en vindt het prettig om af en toe met behulp van een plantenspuit beneveld te worden. Anthurium geeft nieuwe bladeren, de oude bladeren verkleuren na verloop van tijd. Gele bladeren kunt u eenvoudig verwijderen. Als de plant een glimmende bladkleur heeft en nieuwe bladeren produceert, kunt u ervan uitgaan dat de plant in gunstige omstandigheden verkeert.

Herkomst

Anthurium is van oorsprong afkomstig uit Zuid Amerika en werd tijdens een expeditie in 1876 naar de westzijde van de Andes in Colombia en Ecuador ontdekt door de Franse botanicus Eduard (1840-1911). Het doel van zijn tocht was zoveel mogelijk planten te verzamelen, waaronder Orchideen, Bromeliaceae en Araceae, die hij vervolgens naar Europa stuurde. Anthuriums zijn er in bloeiend en zonder bloem verkrijgbaar. In dit geval gaat het om de variant zonder bloem met prachtige sierlijke bladeren.

Extra informatie

Hoogte Plant

51-80 CM