(2 klantbeoordelingen)

Areca Palm – Goudpalm – 125 cm

31,95

De Areca Palm, ook wel Goudpalm genoemd is een plant die in vrijwel iedere huishouden wel eens heeft gestaan of zou moeten staan. Een echte blikvanger in de kamer en gemakkelijk in de verzorging. Regelmatig water geven en af en toe de bladeren benevelen en deze plant voelt zich heerlijk. De Areca Palm (Goudpalm), groeit relatief snel en het is daardoor raadzaam altijd een iets grotere pot te kopen dan de huidige pot. Zo voorkom je dat je al snel weer een nieuwe pot moet kopen.

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Groeit snel

 

Beschrijving

De Areca, ofwel Goudpalm

Bij levering is de diameter van de pot ca. 24 cm en de hoogte ca. 125 cm hoog.

Deze plant is niet geschikt voor consumptie.

Standplaats: Veel daglicht maar niet direct in de felle middag zon. De ruimte mag niet te koud worden en het is dan ook aan te raden de plant niet in een ruimte te plaatsen die kouder dan 15 graden celcius wordt.

Verzorgingstips: Hij heeft een hekel aan natte voeten dus geef de plant niet teveel water. Af en toe benevelen met een plantenspuit is aan te raden.

Waterbehoefte: Circa 1x per week is voldoende, maar controleer de aarde of deze niet te vochtig blijft.

Extra Informatie: De Goudpalm is afkomstig uit Madagaskar. Daar een bedreigde soort, maar onder andere op de verschillende eilanden zijn ze verwilderd en veel voorkomend. In de volle zon verkleuren de bladeren en de plant heeft gele bloemetjes: vandaar Goudpalm. De Areca is niet makkelijk, maar wel populair in interieurs. Onder gunstige omstandigheden groeit hij tot aan het plafond. In de natuur kan hij 10 meter hoog worden.

De Areca Palm is een prachtige palm en omdat deze gewoon bij je thuis geleverd wordt hoef je er ook niet mee te sjouwen. Handig toch!

Extra informatie

Hoogte Plant

81-100 CM, Hoger dan 100 CM

2 beoordelingen voor Areca Palm – Goudpalm – 125 cm

  1. Jelmer

    Leuke plant, maar had het wel wat lastig bij mij thuis in het begin. Inmiddels doet ie het goed!

  2. Sarah

    Prima

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.