(1 klantbeoordeling)

Ficus Lyrata – Tabaksplant – 80 cm

18,95

De Ficus Lyrata, ook wel Tabaksplant genoemd is een van onze populairste planten van het moment. De plant is ten slotte gemakkelijk te onderhouden, blijft het gehele jaar mooi groen en past bij vrijwel ieder interieur. Hij doet het enorm goed in een stijlvol en strak huis, maar ook als je inrichting wat gevarieerder is past hij mooi!

 

De plant is gemakkelijk te onderhouden en we raden aan om in de koudere maanden 1x per week water te geven en in de zomer 2x per week in kleinere hoeveelheden. Daarnaast staat het graag op een licht plekje, maar niet in de directe zon. De ‘vioolbladplant’ heeft bladeren in de vorm van violen en daar dankt hij dan ook zijn bijnaam aan.

 

Bestel deze Ficus Lyrata eenvoudig bij onze partner voor de scherpte prijs van dit moment!

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Niet in directe zonlicht plaatsen

 

Beschrijving

Ficus Lyrata (Tabaksplant) 80 cm

Diameter van de pot 21 cm. Hoogte van de plant inclusief pot ca. 80 cm.

Standplaats: Een Ficus kan zowel op een lichte als op een half-lichte plek staan. Zorg er wel voor dat de plant niet in het directe zonlicht wordt geplaatst tijdens de hete zomermaanden. Wanneer u eenmaal een plekje heeft gevonden is het raadzaam om de plant daarna niet meer te verplaatsen. Het kost de plant veel energie om te wennen aan een nieuwe locatie. Groeit de Ficus teveel naar een richting dan kunt u hem natuurlijk draaie

Meer lezen over deze plant? Lees onze Ficus verzorgingstips.

Extra informatie

Hoogte Plant

81-100 CM

1 beoordeling voor Ficus Lyrata – Tabaksplant – 80 cm

  1. Tim

    Na mijn verhuizing gekocht en staat erg mooi in huis. Zat wel een klein bruin plekje op een van de bladeren, maar dat heb je denk ik vrijwel altijd. Al met al, erg blij mee!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.