Kokodama Mix – 4 stuks

34,95

De Kokodama set is gevuld met een mix van verschillende Bromelia’s. De Kokodama is een trendy handgemaakte bol van 100% fairtrade vezels. De naam Kokodama is afgeleid van het Japanse Kokedama. Hier staat ‘koke’ voor mos en ‘dama’ voor bal. Omdat onze bal niet bestaat uit mos is de naam veranderd in Kokodama. De bollen kunnen je ophangen of neerzetten en passen in ieder interieur. De Bromelia komt oorspronkelijk uit de tropische oerwouden van Uruguay.

 

Daar werd de Bromelia vooral gebruikt als eten en als offer voor bijzondere ceremonies. De kamerplant wordt daarom ook wel ‘geschenk van de goden’ genoemd. In de 18e eeuw brachten Belgische handelaren de Bromelia naar Europa zodat wij nu genieten van deze bijzondere en kleurrijke plant. De bromelia is een makkelijke plant en vraagt niet veel aandacht. Als je hem water geeft, doe het dan in de kelk. Deze kelk kan het water goed opnemen vanwege allerlei kleine haartjes en schubben.

Bij de plant ontvang je vanzelfsprekend meer informatie over je nieuwe huisgenoot en wij geven tips hoe je zo lang mogelijk van hem kunt genieten. Elke plant heeft namelijk zo zijn voorkeuren qua verzorging. En juist omdat alles wat je over deze plant moet weten wordt bijgesloten, kun je hem ook perfect naar een ander sturen. De verpakking alleen is namelijk al een cadeautje!

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Staat het liefst op een lichte plek

,

Beschrijving

De plantjes komen in potjes met een diameter van 14 centimeter

De planten staan graag op een lichte plek

Extra informatie

Hoogte Plant

11-20 CM, 21-30 CM

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kokodama Mix – 4 stuks” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.