Maranta Leuconeura 2-pack – 30 cm

12,95

De Maranta Leuconeura ‘fascinator tricolor’ is een zeer bijzonder en sterk plantje vanwege zijn magische bladtekening. Deze heeft opvallende donkerroze nerven op de bladeren en kan soms bloeien.


Zet dit kleine plantje op een half lichte standplaats en pas op voor direct zonlicht. Bij het verpotten altijd een laagje hydrokorrels op de bodem leggen. In de natuur groeien deze planten in de schaduw van de grote bomen en planten. In de woonkamer kun je deze planten dus ook gerust op een half lichte plaats zetten. Belangrijk is dat ze niet voor het raam in direct zonlicht staan.

De Maranta Leuconeura ‘Fascinator Tricolor’ en de Maranta Leuconeura ‘Kerchoveana’ zijn leuke groene kamerplantjes. De Maranta stamt af van de Calathea en daar hebben ze dan ook de prachtige bladtekeningen aan te danken.

In de natuur groeien deze planten in de schaduw van de grote bomen en planten. In de woonkamer kun je deze planten dus ook gerust op een half lichte plaats zetten. Belangrijk is dat ze niet voor het raam in direct zonlicht staan.

 

 

✓ Plant heeft licht nodig

✓ Regelmatig water geven

✓ Zet niet op de koude plekken of op de tocht

 

 

Beschrijving

Deze plantjes komen in een kwekerspotje met een diameter van 12 centimeter.

Extra informatie

Hoogte Plant

21-30 CM, 31-50 CM