Monstera Deliciosa – Gatenplant – 200 cm

549,00

De Monstera Deliciosa, ofwel Gatenplant, is een tropische plant die goed kan groeien in huis. De term Gatenplant is natuurlijk afkomstig van de vorm van de bladeren. De Gatenplant is een gemakkelijke plant in onderhoud en kan op vrijwel iedere plek in huis terecht. Hij doet het dus ook goed in de schaduw. Naast dat deze plant een gemakkelijke plant is, is hij ook nog eens luchtzuiverend in huis. Een Gatenplant bestellen doe je eenvoudig bij onze partners!

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Een echte eyecatcher!

 

Beschrijving

Monstera Deliciona, ook wel Philodendron Pertusem, ook wel Gatenplant

Diameter van de pot 46 cm. Hoogte van de plant inclusief pot ca. 200 cm.

Deze plant is niet geschikt voor consumptie.

Standplaats: De Gatenplant kan het overal in huis goed doen, behalve direct voor een raam met veel zon. In de schaduw, op een plek met veel licht het maakt allemaal niet uit. Let er wel op dat de standplaats niet teveel afkoelt. De Monstera Deliciosa houdt er niet van op een plek te staan die kouder kan worden dan 13 graden celsius. Benevelen van de plant met een plantenspuit is aan te bevelen.

Verzorgingstips: Houd de potgrond het liefst een beetje vochtig, vooral in het voorjaar en de zomer wanneer deze plant zijn groeiperiode heeft, maar vermijd teveel water. De plant mag niet met haar ‘voeten’ in het water staan. De wortelen kunnen dan namelijk gaan rotten en deze wordt vatbaar voor ziektes en ongedierte. In de winter minder water. Let er bij het verpotten (Bij voorkeur om de 2 jaar) op dat de wortels niet beschadigd raken door het eventueel verwijderen van de mosstok.

Gebruik geen potgrond waar kalk is aan toegevoegd maar gebruik eerder een mengsel van naaldbomengrond.

Extra informatie

Hoogte Plant

Hoger dan 100 CM