(1 klantbeoordeling)

Musa Cavendish – Bananenplant – 80 cm

33,95

De Musa Cavendish, ofwel Bananenplant, is een prachtige plant die je huis een tropisch tintje geeft. Echte bananen zullen er misschien niet aan groeien gezien bananenplanten bevrucht moeten worden voordat ze bananen krijgen, maar het is wel precies dezelfde plant als waar wij onze bananen van krijgen.

 

Veel mensen weten ook niet dat bananen niet aan bomen groeien, maar aan planten. De stam is een opeenstapeling van bladresten, Verwijder deze dan ook liever niet. Een bananenplant bestellen doe je eenvoudig bij onze partners.

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Regelmatig sproeien

 

Beschrijving

Musa Dwarf Cavendish 80 cm (Bananenplant)

Hoogte van de plant is circa 80 cm bij levering. De diameter van de pot is circa 21 cm bij levering.

Standplaats: De bananenplant houdt ervan om op een warme en vochtige plaats in huis te staan. Heb je geen vochtig plekje dan is het goed om de plant af en toe te benevelen met een plantenspuit.

Lichtbehoefte: De Bananenplant heeft behoefte aan flink wat licht, maar voorkom directe plaatsing in de zon. Schuif hem het liefste beetje bij beetje wat richting je raam als je dat zou willen. In de zomer kan deze plant ook prima buitenstaan en kan het een goede zomerse regenbui best waarderen.

Verzorgingstips: Zorg ervoor dat je de plant regelmatig water geeft. Een vochtige grond kan deze plant dan ook prima hebben.

Meer lezen over de verzorging van de plant? Lees onze Musa verzorgingstips.

Extra informatie

Potmaat

21-42

Hoogte Plant

81-12

1 beoordeling voor Musa Cavendish – Bananenplant – 80 cm

  1. Rick

    Mooie plant!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.