cactus

Toont alle 3 resultaten

Cactus mix Kokodama – 2 stuks

24,95

Cactus mix Kokodama – 2 stuks

24,95

De Kokodama is een trendy handgemaakte bol van 100% fairtrade vezels. De naam Kokodama is afgeleid van het Japanse Kokedama. Hier staat ‘koke’ voor mos en ‘dama’ voor bal. Omdat onze bal niet bestaat uit mos is de naam veranderd in Kokodama. De bollen kunnen je ophangen of neerzetten en passen in ieder interieur. De cactussen zijn zeer makkelijk in onderhoud en hebben vooral veel liefde nodig. De verschillende vormen zorgen voor extra diversiteit.

 

Bij de plant ontvang je vanzelfsprekend meer informatie over je nieuwe huisgenoot en wij geven tips hoe je zo lang mogelijk van hem kunt genieten. Elke plant heeft namelijk zo zijn voorkeuren qua verzorging. En juist omdat alles wat je over deze plant moet weten wordt bijgesloten, kun je hem ook perfect naar een ander sturen. De verpakking alleen is namelijk al een cadeautje!

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Kan tegen temperaturen tussen -10 en +40 graden celsius

Cactus Euphorbia – Wolfsmelk – 80 cm

35,95

Er zijn vele prikkelende planten, die wij voor het gemak allemaal cactus noemen. Dé woestijncactus heet euphorbia ingens. Hij is bekend uit iedere western die je ooit gezien hebt. Hij heeft die bekende kandelaar-achtige vorm.

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Licht nodig

 

Cereus forbesii Cactus – 2 stuks – 20 cm

31,95

Cereus forbesii Cactus – 2 stuks – 20 cm

31,95

De kwekers hebben met zorg en toewijding de Cereus Validus zijn spiraalvorm gegeven. Zo komt hij in het wild natuurlijk niet voor. De cactus komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en kan daar tot een meter of zes groot worden. Daar draagt hij ’s zomers witte bloemen gevolgd door mooi rood fruit.

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Makkelijk te onderhouden