Palm

Toont alle 4 resultaten

Areca Palm – Goudpalm – 100 cm

33,95

Areca Palm – Goudpalm – 100 cm

33,95

De Areca Palm, ook wel Goudpalm genoemd is een plant die in vrijwel iedere huishouden wel eens heeft gestaan of zou moeten staan. Een echte blikvanger in de kamer en gemakkelijk in de verzorging. Regelmatig water geven en af en toe de bladeren benevelen en deze plant voelt zich heerlijk. De Areca Palm (Goudpalm), groeit relatief snel en het is daardoor raadzaam altijd een iets grotere pot te kopen dan de huidige pot. Zo voorkom je dat je al snel weer een nieuwe pot moet kopen.

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Groeit snel

 

Europese Dwergwaaierpalm – Chamaerops Humilis – 40 cm

24,50

De Chamaerops Humilis is de enige palm die oorspronkelijk uit Europa komt. Het zal je niet verrassen dat deze plant dan ook uit Zuid-Europa afkomstig is. Rondom het Middellandse zeegebied is het vrijwel altijd zonnig en komt het in de wintermaanden ook nauwelijks onder de 0 graden. Daarom kan deze palm daar goed groeien, maar ook wanneer het vriest overleeft deze plant het. 

 

De plant is enorm sterk en kan tegen zowel vrieskou, als directe zon. Toch raden we aan om bij vrieskou de plant even binnen te zetten. Voor de rest is de plant erg gemakkelijk, regelmatig een beetje water geven, maar pas op dat je niet teveel in 1x geeft. Heb je deze plant buiten staan? Dan is een regenbui vaak al voldoende en hoef je deze alleen in de zomer wat water te geven. Binnen volstaat 1 keer per week.

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Kan tegen temperaturen tussen -10 en +40 graden celsius

 

 

Kentia Palm – Howea Forsteriana – 90 cm

35,95

Kentia Palm – Howea Forsteriana – 90 cm

35,95

Kentia Palm of Howea Forsteriana is een populaire kamerplant. In de natuur worden deze planten normaliter erg groot. De Kentia Palm geeft een tropisch gevoel aan jouw huis en is een echte eye-catcher. Of je hem nou in de woonkamer, slaapkamer of andere kamer zet, uitstraling heeft deze plant altijd!

 

Deze koning onder de palmen is vind zijn origine op het eiland van Lord Howe. Hier zijn de ideale omstandigheden om te groeien. De Palm wordt ook wel Hollywood palm genoemd daar hij veel gebruikt wordt in films vanwege zijn elegante uitstraling.

 

Bestel eenvoudig een Kentia Palm bij onze partner en deze zal binnan ca. 3 werkdagen bij jouw thuis geleverd worden, wel zo gemakkelijk!

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Een echte eyecatcher!

 

Kentia Palm – Howea Forsteriana – 125 cm

55,95

Kentia Palm – Howea Forsteriana – 125 cm

55,95

Deze koning onder de palmen is vind zijn orgine op het eiland van Lord Howe. Hier zijn de ideale omstandigheden om te groeien. De Palm wordt ook wel Hollywood palm genoemd daar hij veel gebruikt wordt in films vanwege zijn elegante uitstraling.

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Makkelijk te onderhouden