philodendron

Toont alle 4 resultaten

Philodendron Imperial Green – 50 cm

14,50

De Philodendron Imperial Green is een groene kamerplant met prachtige grote bladeren. Waarom wij zo fan zijn van deze plant? Dat is heel simpel.. hij is super makkelijk te verzorgen, kan vrijwel overal staan en vrolijkt de hele boel wat op. Je kan deze plant zowel op een licht, als schaduwplekje zetten. Let wel op dat je deze plant niet in de directe zon plaatst. 

 

Je maakt de Imperial Green blij met potgrond wat altijd licht vochtig is en dus graag geregeld kleine beetje water krijgt. Kleuren de bladeren bruin? Dan geef je waarschijnlijk te weinig water. Kleuren deze geel? Dan geef je teveel water.

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Ook geschikt voor een plekje in de schaduw

 

Philodendron Scandens – 30 cm

12,95

De Philodendron komt van oorsprong uit de tropische regenwouden van Midden en Zuid Amerika. Daar is het heerlijk vochtig en leven ze van het weinige licht dat tussen de bladeren van hoge bomen door naar beneden valt.

 

Om voldoende licht te krijgen, klimmen veel Philodendrons in bomen. Ze hebben luchtwortels waarmee ze zich aan een boom vastgrijpen en langzaam groeien ze dichter naar het licht toe. Er zijn zelfs soorten die nooit op de grond leven, maar ontkiemen hoog in de boom en daar hun hele leven blijven. Het woord Philodendron komt uit het Grieks en is een samenvoeging van philo; ‘houden van’ en dendron; ‘boom’. Deze plant houdt dus echt van de jungle!

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Makkelijk te onderhouden

 

Philodendron Scandens – 15 cm

9,95

De Philodendron wenst een standplaats met gefilterd of indirect zonlicht. Verdraagt ook minder licht. Gelieve in de winter de temperatuur niet lager dan 13 graden Celsius te laten zakken.

 

Philodendron soorten komen van oorsprong voornamelijk uit het regenwoud van Zuid Amerika. Deze makkelijke kamerplanten soort heeft in Nederland een aantal populaire varianten zoals de Deliciosa, Monstera of Gatenplant. De Philodendron behoort tot de plantenfamilie van de Araceae. Doordat deze mooie kamerplant zo makkelijk is in het onderhoud is het een geliefde plant voor kantoor.

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Makkelijk te onderhouden

 

Monstera Deliciosa – Gatenplant – 70 cm

47,95

De Monstera Deliciosa, ofwel Gatenplant, is een tropische plant die goed kan groeien in huis. De term Gatenplant is natuurlijk afkomstig van de vorm van de bladeren. De Gatenplant is een gemakkelijke plant in onderhoud en kan op vrijwel iedere plek in huis terecht. Hij doet het dus ook goed in de schaduw. Naast dat deze plant een gemakkelijke plant is, is hij ook nog eens luchtzuiverend in huis. Een Gatenplant bestellen doe je eenvoudig bij onze partners!

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Een echte eyecatcher!