Plant in pot

Toont alle 5 resultaten

Ficus Elastica – Dark forest pot – 30 cm

19,45

De Ficus Elastica is een enorm populaire plant en staat ook wel bekend onder de naam ‘Rubberplant’. De bladeren werden namelijk gebruikt om rubber te verzamelen. Nu is deze plant vooral bekend om zijn prachtige donkergroene bladeren die erg mooi in huis staan. De bladeren zijn wat dikker dan de meeste andere bladeren en bij goede verzorging hebben ze een prachtige glimmende gloed. 

 

De rubberplant is sterk luchtzuiverend en vraagt weinig aandacht. Zolang je de plant niet op de tocht of in direct zonlicht plaatst is het al gauw goed. Zelfs bij weinig daglicht doet deze plant het prima. Mocht de plant zich fijn voelen zullen er regelmatig nieuw bladeren aan de plant komen en zal deze omhoog gaan groeien. Je zal eerst een rode punt aan de bovenkant van de steel te zien krijgen die zich open bloeit tot een nieuw blad.

 

De ‘deep forest’ pot waarin de Ficus Elastica komt is prachtig een prachtig modern design. De warme kleuren combineren prachtig met de donkergroene kleur van het blad, en geven de plant een retro look.

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Makkelijk te onderhouden

 

Cactus mix Kokodama – 2 stuks

24,95

Cactus mix Kokodama – 2 stuks

24,95

De Kokodama is een trendy handgemaakte bol van 100% fairtrade vezels. De naam Kokodama is afgeleid van het Japanse Kokedama. Hier staat ‘koke’ voor mos en ‘dama’ voor bal. Omdat onze bal niet bestaat uit mos is de naam veranderd in Kokodama. De bollen kunnen je ophangen of neerzetten en passen in ieder interieur. De cactussen zijn zeer makkelijk in onderhoud en hebben vooral veel liefde nodig. De verschillende vormen zorgen voor extra diversiteit.

 

Bij de plant ontvang je vanzelfsprekend meer informatie over je nieuwe huisgenoot en wij geven tips hoe je zo lang mogelijk van hem kunt genieten. Elke plant heeft namelijk zo zijn voorkeuren qua verzorging. En juist omdat alles wat je over deze plant moet weten wordt bijgesloten, kun je hem ook perfect naar een ander sturen. De verpakking alleen is namelijk al een cadeautje!

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Kan tegen temperaturen tussen -10 en +40 graden celsius

Droogbloemen in glas – Purple Cloud

17,50

Droogbloemen in glas – Purple Cloud

17,50

Droogbloemen zijn populairder dan ooit! In de jaren ’60 & ’70 zag je bijna overal droogbloemen en werden ze in de jaren daarna steeds meer als ouderwets gezien. Tegenwoordig is ouderwets niet meer iets negatiefs maar veranderd ouderwets in vintage en vintage is in! Wij zijn best blij met deze oude trend die terugkeert, want wij zijn er dol op! Perfect voor in een kamer zonder licht, een te zonnig hoekje of waar dan ook! 

 

Let op: deze gedroogde bloemen blijven natuurproducten. Het uiterlijk kan enigszins afwijken van de foto.

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Geen onderhoud nodig

 

Droogbloemen in glas – Classic Mix

17,95

Enorm leuke droogbloemen in een mooie glazen potje. Droogbloemen ouderwets? Niet meer! In de jaren ’90 werden droogbloemen nog als ouderwets gezien, maar tegenwoordig zie je ze weer overal terugkomen. Leuk om ergens te plaatsen waar je normaal geen bloemen neer kan zetten of juist op een plek waar je normaal een plant zou neerzetten. De planten zijn gelukkig vrijwel geheel onderhoudsvrij. 

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Geen onderhoud nodig

 

Bromelia Ananasplant in pot goud en zwart – 2 stuks

39,95

Sierananas zit buitengewoon vernuftig in elkaar. De kokervormige kelk is een volmaakt vijvertje voor water. En de rozet met stugge, lancetvormige bladeren vormt een prachtig systeem van kanaaltjes om al het vocht naar het hart van de rozet te brengen. De bladeren kunnen grijsgroen zijn, maar ook groen met roze. En waar de klassieke fruitananas geelgroen is, is de sierversie eerder rozerood. Het is een heel gemakkelijke plant: af en toe water geven en je hebt er tot wel zes maanden plezier van.

 

✓ Plant van Nederlandse bodem

✓ Gratis retourneren

✓ Leuk om te geven!

 

Plant met pot kopen

Een plant is niet compleet zonder een mooie pot! Of je nou opzoek bent naar een kleine of grote plantenpot, een sierpot voor binnen of buiten, wij hebben ze allemaal voor jou! We zijn daarnaast continu bezig ons assortiment aan te vullen met de nieuwste en mooiste plantenpotten en sierpotten voor jouw huis of tuin. Ook nog opzoek naar een mooie bijpassende plant? Bekijk dan hier de kamerplanten of buitenplanten.

Filter gemakkelijk jouw wensen in het menu en zie gelijk de sierpotten die het beste bij jouw wensen passen! Kom je er toch niet helemaal uit? Laat het ons gerust weten en we helpen je graag!

Planten in een pot bestellen

Heb je nog geen mooie sierpot in huis of wil je de plant graag inclusief pot aan iemand geven? Dan kan je het beste een plant inclusief pot bestellen. Zo heb je gelijk een mooie combinatie en hoef je deze niet afzonderlijk te kopen. Opzoek naar een leuke plant met sierpot om te geven? Bekijk dan ook onze plantcadeaus