Toont alle 10 resultaten

Begonia Maculata S

↕ 20 CM ∅ 12 CM
14.95

Begonia Maculata S

14.95

De Begonia Maculata S is een prachtige plant die wat extra zorg vereist. Plaats de plant op een plek met veel indirect licht, maar vermijd direct zonlicht. Zorg voor een constante temperatuur tussen 16-23°C en houd de grond licht vochtig zonder wateroverlast. Draai de plant regelmatig voor gelijkmatige groei. In het voorjaar en midden zomer, geef wat plantenvoeding voor extra ondersteuning. Houd er rekening mee dat de bladeren giftig kunnen zijn, dus houd de plant buiten bereik van kinderen en huisdieren. Met de juiste zorg zal deze opvallende plant je woonkamer opfleuren.

12x Begonia Mix – 3x Rex Dark Mambo 3x Rex Red Jive 3x Boweri Tiger 3x Rex Dew Drop

34.95

Deze kleurrijke mix van 12 Begonia’s brengt leven in uw huis. Ze hebben een voorkeur voor een lichte standplaats, maar niet in direct zonlicht. De grond moet vochtig zijn, maar vermijd wateroverlast. In de wintermaanden kunt u het water geven verminderen. Zorg voor een hoge luchtvochtigheid door regelmatig te sproeien. Geef wat plantenvoeding ieder voorjaar en midden zomer voor een optimale groei. Deze Begonia’s zijn niet winterhard, dus houd ze binnen bij temperaturen onder 15 graden. Geniet van de prachtige kleuren en patronen die deze mix te bieden heeft.

Begonia Maculata – Kunst Hangplant

↕ 80 CM ∅ 18 CM
48.00

Begonia Maculata – Kunst Hangplant

48.00

Breng wat groen in je huis met onze Begonia Maculata kunst hangplant – perfect voor een stijlvolle en onderhoudsvrije touch aan elke kamer.

Begonia Beleaf Inca Night

↕ 35 CM ∅ 17 CM
10.95

Begonia Beleaf Inca Night

10.95

1oeg een vleugje exotische elegantie toe aan jouw binnenruimte met onze Begonia Beleaf Inca Night, een prachtige plant met donkergekleurde bladeren en opvallende rode nerven. Deze Begonia Beleaf Inca Night is een makkelijk te verzorgen plant die het hele jaar door een levendige kleur aan jouw interieur toevoegt.

Begonia Silver Jewell S

↕ 30 CM ∅ 15 CM
23.95

Begonia Silver Jewell S

23.95

Voeg een vleugje elegantie toe aan uw kamer met de Begonia Silver Jewell S, bekend om zijn sierlijke zilverkleurige bladeren. Deze prachtige plant is niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer onderhoudsvriendelijk, ideaal voor zowel beginnende als ervaren tuiniers.

Begonia Beleaf Alaska Creek M

↕ 32 CM ∅ 17 CM
10.95

Begonia Beleaf Alaska Creek M

10.95

De Begonia Beleaf Alaska Creek M is een unieke plant met prachtige zilverwitte bladeren en een groen hart. Het is een makkelijk te verzorgen plant die zowel in indirect licht als halfschaduw gedijt. Deze Begonia is een perfecte toevoeging aan elk interieur en voegt een vleugje natuurlijke elegantie toe aan uw woon- of werkruimte.

Begonia Masoniana Mountain

↕ 30 CM ∅ 15 CM
24.95

Begonia Masoniana Mountain

24.95

De Begonia Masoniana Mountain is een gemakkelijk te onderhouden plant die lichte schaduw en indirect zonlicht prefereert. Zorg voor een goed doorlatende grond en water regelmatig maar niet te veel, de grond mag tussen de gietbeurten in licht opdrogen. Deze plant houdt niet van kou, dus plaats hem niet in de buurt van een tochtige deur of raam. Voeg ieder voorjaar en midden zomer wat plantenvoeding toe om de groei te bevorderen. Vergeet niet om de bladeren stofvrij te houden, zodat de plant optimaal kan ademen.

Begonia Maculata

↕ 20 CM ∅ 12 CM
14.95

Begonia Maculata

14.95

De Begonia Maculata is een prachtige plant met opvallende bladeren die elke ruimte opfleurt. Bestel nu jouw eigen Begonia Maculata bij ons!

2x Begonia Maculata

↕ 20 CM ∅ 12 CM
29.95

2x Begonia Maculata

29.95

Twee super leuke planten welke als duo jouw huis of kantoor komen verblijden. Deze plantjes doen verder niet moeilijk en vereisen weinig aandacht

Begonia Rex – Kunstplant

↕ 25 CM ∅ 11 CM
18.00

Begonia Rex – Kunstplant

18.00

Breng met de Begonia Rex kunstplant de natuur in huis zonder zorgen over water geven en onderhoud. De gedetailleerde bladeren geven een botanische sfeer in elke kamer.