Toont alle 30 resultaten

Terrarium – Dome Red – ↑ 20 Cm

↕ 20 CM ∅ 20 CM
38.50

Terrarium – Dome Red – ↑ 20 Cm

38.50

De Terrarium Dome Red van 20 cm hoog is perfect voor het creëren van een mini-jungle in huis! Voeg een mooie plant toe en geniet van de groene sfeer in je interieur.

Cactus Mix

↕ 20 CM ∅ 12 CM
21.95

Cactus Mix

21.95

De Cactus Mix is een unieke selectie van verschillende soorten cactussen, geleverd in een 12 cm hoes. Ideaal voor liefhebbers van vetplanten om een stoere en onderhoudsarme vibe in huis te brengen.

Euphorbia Trigona

↕ 70 CM ∅ 17 CM
16.95

Euphorbia Trigona

16.95

Voeg een vleugje groen toe aan jouw interieur met onze prachtige Euphorbia Trigona. Deze unieke kamerplant, ook wel bekend als de Afrikaanse Melkboom, is een echte blikvanger door zijn exotische uitstraling. Makkelijk te verzorgen, de Euphorbia Trigona is de perfecte toevoeging voor elke plantenliefhebber.

Verrassingsbox – 6 diverse kamerplanten

↕ 35 CM ∅ 12 CM
23.95

Verrassingsbox – 6 diverse kamerplanten

23.95

Ontdek de schoonheid van groen in huis met onze Verrassingsbox! Deze box bevat maar liefst 6 diverse kamerplanten, zorgvuldig geselecteerd om jouw interieur op te fleuren. Bestel nu en laat je verrassen door de prachtige variatie aan planten die je ontvangt!

Verrassingsbox – 10 diverse kamerplanten

↕ 35 CM ∅ 12 CM
37.95

Verrassingsbox – 10 diverse kamerplanten

37.95

Breng de natuur in huis met onze Verrassingsbox vol met 10 diverse kamerplanten. Laat je verrassen door de prachtige variëteit aan groen en geniet van de rustgevende sfeer die deze planten creëren. Bestel nu en geef je interieur een groene boost!

Euphorbia Acrurensis

↕ 95 CM ∅ 24 CM
49.95

Euphorbia Acrurensis

49.95

Ontdek de unieke schoonheid van de Euphorbia Acrurensis, een exotische plant perfect voor thuis. Deze plant voegt een vleugje groen toe aan elke ruimte met zijn gladde, boogvormige bladeren en stekels. Koop nu jouw Euphorbia Acrurensis en breng een stukje natuurlijke elegantie in jouw huis.

Euphorbia Tirucalli

↕ 60 CM ∅ 21 CM
52.95

Euphorbia Tirucalli

52.95

De Euphorbia Tirucalli, ook wel bekend als de ‘Pencil Cactus’, is een unieke succulent die opvalt door zijn heldergroene, takachtige groei. Deze weinig onderhoud vereisende plant kan tot 6 meter hoog worden en gedijt het best in zonnige omstandigheden. Let op: het melkachtige sap kan irriterend zijn, dus omgaan met zorg.

Euphorbia Acruensis – Cactus M

↕ 60 CM ∅ 24 CM
57.95

Euphorbia Acruensis – Cactus M

57.95

Deze Euphorbia Acruensis is een prachtige cactus van 60cm hoog met een diameter van Ø24. Het is een perfecte aanvulling op elke plantencollectie.

Pilosocereus Azureus Cactus

↕ 55 CM ∅ 21 CM
58.95

Pilosocereus Azureus Cactus

58.95

De Pilosocereus Azureus P21 is een aantrekkelijke blauwe cactus die bekend staat om zijn opvallende, zuilvormige structuur. Deze cactus is gemakkelijk te verzorgen en verdraagt droogte goed, waardoor het een uitstekende keuze is voor beginners. Zijn lange, blauwgroene stengels zorgen voor een opvallend en uniek element in elk interieur.

Euphorbia Tirucalli M

↕ 85 CM ∅ 24 CM
61.95

Euphorbia Tirucalli M

61.95

De Euphorbia Tirucalli, ook wel bekend als de ‘Melkbush’, is een exotische en opvallende plant met sierlijke takken die een prachtige toevoeging vormt aan elk interieur. Met zijn unieke, groene stengels en zijn vermogen om te gedijen in zowel lichte als donkere omstandigheden, is deze plant perfect voor zowel ervaren als beginnende tuiniers. De Euphorbia Tirucalli staat bekend om zijn luchtzuiverende eigenschappen en kan een gezonde en rustgevende atmosfeer creëren in elke ruimte.

Opuntia Rubescens Consolea S

↕ 35 CM ∅ 12 CM
21.95

Opuntia Rubescens Consolea S

21.95

De Opuntia Rubescens Consolea is een opvallende cactussoort met platte, ovale bladeren en felrode stelen. Deze unieke plant is een echte blikvanger in elke kamer en vereist weinig onderhoud. Perfect voor liefhebbers van exotische planten!

Opuntia Consolea

↕ 55 CM ∅ 17 CM
15.95

Opuntia Consolea

15.95

Dompel je huis onder in exotische schoonheid met onze Opuntia Consolea. Deze unieke cactusplant, ook wel bekend als de ‘Staafknoopcactus’, is een opvallende toevoeging aan elk landschap. Koop nu je Opuntia Consolea en transformeer je buitenruimte in een tropisch paradijs.

Euphorbia – Cactus M

↕ 50 CM ∅ 17 CM
20.95

Euphorbia – Cactus M

20.95

De Euphorbia Acrurensis is een prachtige cactus van 50cm hoog en heeft een diameter van 17cm. Ideaal voor liefhebbers van exotische planten!

Culvita – Cactusgrond 5 liter – potgrond geschikt voor Cactus en vetplanten

12.95

De Culvita Cactusgrond is speciaal ontwikkeld voor het planten van cactussen en vetplanten. Met een inhoud van 5 liter is deze potgrond geschikt voor het creëren van een gezonde en mooie groeiomgeving voor je planten.

Rhipsalis Burchellii S

↕ 10 CM ∅ 6 CM
17.99

Rhipsalis Burchellii S

17.99

De Rhipsalis Burchellii S is een prachtige plant die zowel binnen als buiten kan groeien en weinig onderhoud vereist. Perfect voor liefhebbers van groene vingers die op zoek zijn naar een unieke toevoeging aan hun collectie.

Rhipsalis Burchellii M

↕ 15 CM ∅ 9 CM
19.99

Rhipsalis Burchellii M

19.99

De Rhipsalis Burchellii M is een prachtige plant die zorgt voor een groene en gezellige sfeer in huis. Bestel hem nu en geniet van zijn unieke uitstraling!

Happy Mug Roze Bloempot – Roze Keramieken Sierpot Ø9cm

17.99

De Happy Mug Roze Bloempot is perfect voor het toevoegen van wat kleur aan je interieur. De Roze Keramieken Sierpot heeft een diameter van 9 cm en is ideaal voor het planten van kleine vetplanten en cactussen.

Happy Mug Roze Bloempot – Roze Keramieken Sierpot Ø6cm

16.99

Voeg een vleugje vrolijkheid toe aan je huis met de Happy Mug Roze Bloempot. De roze keramieken sierpot heeft een diameter van 6 cm, perfect voor kleine planten of stekjes.

Happy Mug Bloempot – Peach Kleurige Keramieken Sierpot Ø6cm

16.99

Versier je huis met deze schattige perzikkleurige keramieken sierpot van Ø6cm, perfect voor een Happy Mug plantje.

Groove Bloempot – Gouden Keramieken Sierpot Ø6cm

15.99

Deze gouden keramieken sierpot met een diameter van 6 cm is perfect voor de Groove plant. Voeg wat klasse toe aan je interieur met deze combinatie!

Groove Bloempot – Gouden Keramieken Sierpot Ø12cm

18.99

De Groove Bloempot is een prachtige toevoeging aan je interieur. De gouden keramieken sierpot heeft een diameter van 12cm.

Glazed Bloempot – Witte Keramieken Sierpot Met Glans Ø9cm

16.99

Maak je interieur compleet met deze prachtige witte keramieken sierpot met glans. Perfect voor het tentoonstellen van jouw favoriete plant!

Glazed Bloempot – Witte Keramieken Sierpot Met Glans Ø6cm

15.99

Deze witte keramieken bloempot met glans van Ø6cm is perfect voor het decoreren van kleine planten en bloemen. Voeg een vleugje elegantie toe aan elke ruimte met deze mooie sierpot.

Cactus Mix – 20 stuks

↕ 5 CM ∅ 6 CM
30.95

Cactus Mix – 20 stuks

30.95

Een super leuke en voordelige set cactussen. De cactussen worden door onze experts samengesteld zodat je een leuk stel geleverd krijgt. Rechtstreeks vanuit de kweker binnen 1-3 werkdagen in huis.

Cereus Peruvianus Florida M

↕ 75 CM ∅ 17 CM
20.95

Cereus Peruvianus Florida M

20.95

De Cereus Peruvianus Florida is een prachtige en unieke plant met zijn langwerpige groene stam en mooie witte bloemen die ‘s nachts bloeien. Deze plant is een echte eyecatcher in elke ruimte en is ook nog eens makkelijk te verzorgen. Bestel nu jouw eigen Cereus Peruvianus Florida en voeg een vleugje tropisch groen toe aan jouw interieur!

Cereus Peruvianus Florida

↕ 55 CM ∅ 17 CM
15.95

Cereus Peruvianus Florida

15.95

Ontdek de pracht van de Cereus Peruvianus Florida, een unieke plant die een geweldige aanvulling is op elke tuin of interieur. Deze exotische Cereus Peruvianus Florida is een echte blikvanger en zal met zijn opvallende uiterlijk zeker de aandacht trekken.

Opuntia Consolea

↕ 65 CM ∅ 18 CM
22.95

Opuntia Consolea

22.95

De Opuntia Consolea is een unieke cactussoort die je woning of kantoor een exotische uitstraling zal geven. Deze prachtige plant staat bekend om zijn platte, paddle-achtige stengels en zijn vermogen om in droge omstandigheden te overleven. Haal een stukje natuur in huis met de Opuntia Consolea en geniet van de weinig onderhoud behoevende schoonheid die hij je ruimte zal bieden.

Euphorbia Trigona Rubra

↕ 70 CM ∅ 17 CM
16.95

Euphorbia Trigona Rubra

16.95

Breng een vleugje unieke schoonheid in jouw huis met onze Euphorbia Trigona Rubra, ook gekend als de Afrikaanse Melkboom. Dit aanbod biedt je een gemakkelijk te verzorgen plant die bekend staat om zijn opvallende rode bladeren en robuuste structuur. Voeg vandaag nog een Euphorbia Trigona Rubra toe aan jouw verzameling en geniet van deze prachtige, exotische aanvulling op jouw interieur.

Happy Face Pink Bloempot – Roze Keramieken Sierpot Ø6cm

15.99

Breng wat vreugde in je huis met deze schattige roze keramieken sierpot, perfect voor kleine planten met een diameter tot 6cm. Laat je glimlach groeien met de Happy Face Pink Bloempot!