Toont alle 7 resultaten

Meergroothandel Peperomia Santorini

↕ 25 CM ∅ 12 CM
10.95

Meergroothandel Peperomia Santorini

10.95

Een prachtige plant met een unieke look dankzij de kleuren van de bladeren. Deze Peperomia komt rechtstreeks vanuit de kweker.

Peperomia Sarcophylla

↕ 25 CM ∅ 15 CM
26.95

Peperomia Sarcophylla

26.95

Peperomia Sarcophylla is een sierlijke kamerplant met opvallende donkergroene, fluweelachtige bladeren. Perfect voor een warme, lichte plek, maar verdraagt geen direct zonlicht. Deze plant, met een hoogte van 15 cm, voegt een vleugje groen toe aan elk interieur.

Peperomia Argyreia S

↕ 25 CM ∅ 15 CM
21.95

Peperomia Argyreia S

21.95

Een super leuke groene plant met een prachtige bladstructuur. De plant is uniek door de afwisseling van donkergroen en lichtgroen in het blad. Een gemakkelijk te verzorgen plant welke het gehele jaar prachtig groen is.

12x Peperomia Mix – 4x Caperata Quito 4x Caperata Rosso 4x Caracas

38.95

De 12x Peperomia Mix, bestaande uit 4x Peperomia Caperata Quito, 4x Peperomia Caperata Rosso en 4x Peperomia Caracas, is een eenvoudig te verzorgen plant. Plaats de plant in indirect zonlicht en geef hem regelmatig water, maar laat de grond tussen de gietbeurten door drogen. Zorg voor goede drainage om wortelrot te voorkomen. In het voorjaar en midden zomer mag je wat plantenvoeding geven voor een optimale groei. Maar pas op, te veel voeding kan schadelijk zijn. Deze planten zijn ideaal voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.

12x Peperomia Mix – 4x Obtu.Green 4x Obtusifolia Pixie 4x Obtusifolia Pixie Lime

32.95

De Peperomia Mix is makkelijk te verzorgen en past perfect in elk huis. Ze prefereren een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Zorg ervoor dat de grond altijd vochtig is, maar vermijd wateroverlast. In de wintermaanden hoef je minder water te geven. Geef de plantjes ieder voorjaar en midden zomer wat plantenvoeding. Deze plantjes houden van een gemiddelde tot hoge luchtvochtigheid. Vermijd tochtige plekken. Een temperatuur tussen de 16 en 24°C is ideaal voor deze planten.

Peperomia Happy Bean

↕ 15 CM ∅ 10 CM
9.95

Peperomia Happy Bean

9.95

Een super leuke groene vriend. Deze plant maakt iedere ruimte nog een beetje vrolijker. Klein maar fijn!

Peperomia Argyreia – Kunstplant

↕ 25 CM ∅ 11 CM
18.00

Peperomia Argyreia – Kunstplant

18.00

Breng sfeer in huis met deze prachtige Peperomia Argyreia kunstplant. Geen groene vingers nodig, deze plant blijft altijd mooi!

Peperomia online bestellen

Pots&Plants is jouw bestemming voor prachtige Peperomia planten! Wij zijn er trots op om direct vanuit Nederlandse kwekers te leveren, waardoor je altijd verzekerd bent van gezonde en hoogwaardige planten. Bij ons staat kwaliteit voorop, en dat merk je meteen. Bovendien begrijpen we dat je niet kunt wachten om jouw nieuwe groene aanwinst te bewonderen. Daarom leveren wij al onze Peperomia planten binnen slechts 1-3 werkdagen rechtstreeks bij jou thuis. En als kers op de taart, bieden wij een mooie-plant garantie op al onze Peperomia's. Zo ben je er zeker van dat jouw plant gezond en stralend aankomt, en mocht er onverhoopt iets misgaan, dan staan wij klaar om het recht te zetten.

Verzorging van je Peperomia

Peperomia planten zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ze zijn ook relatief eenvoudig te verzorgen. Hier zijn enkele handige tips om je Peperomia gelukkig en gezond te houden:

  1. Licht: Plaats je Peperomia op een plek met helder, indirect licht. Ze gedijen goed bij natuurlijk licht, maar vermijd direct zonlicht, omdat dit de bladeren kan beschadigen.
  2. Water geven: Laat de bovenste laag van de potgrond licht opdrogen voordat je opnieuw water geeft. Overmatig water geven kan leiden tot wortelrot, dus wees zuinig met water.
  3. Temperatuur: Peperomia's gedijen het beste bij temperaturen tussen 18-24°C. Zorg ervoor dat ze beschermd zijn tegen koude tocht.
  4. Voeding: Geef je Peperomia eens in de 2-4 weken wat vloeibare kamerplantenmest tijdens het groeiseizoen (lente en zomer).
  5. Snoeien: Indien nodig kun je dode of beschadigde bladeren voorzichtig verwijderen. Dit stimuleert de groei en houdt je plant er netjes uit.

Met deze eenvoudige verzorgingstips kun je optimaal genieten van je Peperomia plant en zijn prachtige bladeren. Onthoud dat elke plant uniek is, dus observeer je Peperomia regelmatig en pas de verzorging aan op basis van zijn behoeften. Veel plezier met het verzorgen en bewonderen van je nieuwe groene vriend!