Schefflera Compacta Gevlochten Stam M

27.95

Deze prachtige Schefflera Vingerboom is een echte eye-catcher. Een uniek, klein boompje, voor in huis. De plant blijft het gehele jaar mooi groen.

Op voorraad

Kies een pot:
Kwekerspot
€0.00
Elho Antraciet 22x20
€17.95
Elho atlantic blue D22 x H20
€26.95
Elho wit D23 x H21
€24.95

Maximaal 300 karakters

Gratis levering & retourneren vanaf €30
✓ Bestel nu, betaal na ontvangst
✓ Binnen 1-3 werkdagen geleverd
✓ Mooie-plant garantie inbegrepen

Schefflera Compacta Gevlochten Stam M

Over de Schefflera

De Schefflera Compacta met gevlochten stam is een prachtige groene plant die een vleugje elegantie toevoegt aan elk interieur. Met zijn compacte formaat is hij perfect voor kleine ruimtes zoals een bureau of een hoekje in de woonkamer. Deze plant heeft weinig verzorging nodig, maar hier zijn wat tips om hem gezond en gelukkig te houden.

1. Plaats de Schefflera Compacta op een lichte plek, maar vermijd direct zonlicht om verbranding van de bladeren te voorkomen.
2. Geef de plant matig water, ongeveer eens per week. Zorg ervoor dat de grond tussen de gietbeurten door licht opdroogt om wortelrot te voorkomen.
3. Besproei regelmatig de bladeren met water om de luchtvochtigheid te verhogen en stof te verwijderen.
4. Geef de plant om de paar maanden wat voeding met een algemene kamerplantenmeststof om hem te voorzien van de nodige voedingsstoffen.
5. Controleer regelmatig op insecten zoals spint of bladluizen. Mocht je ze ontdekken, behandel de plant dan direct met een geschikt bestrijdingsmiddel.
6. Verpot de Schefflera Compacta eens in de paar jaar om hem voldoende ruimte te geven om te groeien. Gebruik hiervoor een pot met goede drainage en verse potgrond.

  • Hoogte Plant: 80 CM
  • Afmeting pot: 19 CM
  • Lichtbehoefte: Halfschaduw, Licht
  • Waterbehoefte: Gemiddeld

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schefflera Compacta Gevlochten Stam M” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je deze ook leuk

Strelitzia Nicolai XS

↕ 30 CM ∅ 9 CM
8.95

Uitverkocht

De Strelitzia Nicolai XS, ook wel bekend als de Witte Paradijsvogelplant, is nu beschikbaar in onze online winkel. Deze plant is perfect voor een modern en trendy interieur, dankzij de opvallende grote groene bladeren en zijn compacte formaat.

inpakken

LEVERING

Het geheim achter het leveren van verse planten

Wij leveren onze planten direct vanuit de kweker. Dit betekent dat wij versere planten aanbieden dan het tuincentrum of waar dan ook! Planten zijn natuurlijk kwetsbaar, maar daar hebben wij wat op gevonden! Onze planten worden verpakt in speciale verpakkingen, waardoor ze stevig staan en goed beschermd blijven. Daarnaast creëren we een eco-klimaat in de doos en worden ze pas op de dag van levering verpakt. Zo blijven de planten in optimale conditie. Al onze planten worden binnen 3 werkdagen geleverd met onze mooie-plant garantie, waardoor je snel in het bezit bent van een prachtige, verse plant.

kweker vda

NOG VERSER DAN BIJ HET TUINCENTRUM

Waar komt deze plant vandaan?

Deze plant komt rechtstreeks vanuit de Nederlandse kweker. Waarom dat beter is? Nou, simpel! Eerst en vooral, we laten het tuincentrum links liggen. Geen gezeur met vrachtwagens tjokvol planten die naar het tuincentrum gaan, en auto’s die onnodig op en neer rijden. Op deze manier zorgen we voor minder uitstoot en geven we een boost aan de Nederlandse kweker. Daarbovenop hoeven onze groene vrienden dus ook minder vaak te reizen en blijven ze vers. Zo zorgen we voor versere planten dan bij het tuincentrum!