Nerium Oleander op stam met roze bloem

29.95

Deze Oleander is een prachtige verschijning en perfect geschikt voor in huis of op het balkon/tuin. Het aangezicht van de roze bloemen zullen je direct vrolijk maken. Wacht niet langer en laat deze Oleander shinen bij jou thuis!

Op voorraad

Maximaal 300 karakters

Gratis levering & retourneren vanaf €30
✓ Bestel nu, betaal na ontvangst
✓ Binnen 1-3 werkdagen geleverd
✓ Mooie-plant garantie inbegrepen

Nerium Oleander op stam met roze bloem

Over Deze Plant

De Nerium Oleander op stam met roze bloemen is een prachtige toevoeging aan elke tuin of balkon. Met zijn sierlijke en kleurrijke bloemen trekt deze plant de aandacht en zorgt hij voor een levendige uitstraling. Om ervoor te zorgen dat de plant optimaal groeit en bloeit, is het belangrijk om hem op een zonnige plek te plaatsen. Daarnaast heeft de Nerium Oleander regelmatig water nodig, vooral tijdens warme zomermaanden. Vergeet niet om de plant regelmatig te bemesten, zodat hij voldoende voedingsstoffen krijgt voor een gezonde groei. Let wel op dat de Nerium Oleander giftig is, dus houd deze plant buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Met de juiste verzorging zal de Nerium Oleander op stam met roze bloemen een prachtige eyecatcher zijn in uw buitenruimte.

  • Hoogte Plant: 90 CM
  • Afmeting pot: 18 CM
  • Diervriendelijk: Ja
  • Lichtbehoefte: Halfschaduw, Licht
  • Waterbehoefte: Gemiddeld
  • barcode:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nerium Oleander op stam met roze bloem” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

inpakken

LEVERING

Het geheim achter het leveren van verse planten

Wij leveren onze planten direct vanuit de kweker. Dit betekent dat wij versere planten aanbieden dan het tuincentrum of waar dan ook! Planten zijn natuurlijk kwetsbaar, maar daar hebben wij wat op gevonden! Onze planten worden verpakt in speciale verpakkingen, waardoor ze stevig staan en goed beschermd blijven. Daarnaast creëren we een eco-klimaat in de doos en worden ze pas op de dag van levering verpakt. Zo blijven de planten in optimale conditie. Al onze planten worden binnen 3 werkdagen geleverd met onze mooie-plant garantie, waardoor je snel in het bezit bent van een prachtige, verse plant.

kweker vda

NOG VERSER DAN BIJ HET TUINCENTRUM

Waar komt deze plant vandaan?

Deze plant komt rechtstreeks vanuit de Nederlandse kweker. Waarom dat beter is? Nou, simpel! Eerst en vooral, we laten het tuincentrum links liggen. Geen gezeur met vrachtwagens tjokvol planten die naar het tuincentrum gaan, en auto’s die onnodig op en neer rijden. Op deze manier zorgen we voor minder uitstoot en geven we een boost aan de Nederlandse kweker. Daarbovenop hoeven onze groene vrienden dus ook minder vaak te reizen en blijven ze vers. Zo zorgen we voor versere planten dan bij het tuincentrum!