Verzendinformatie

Verzendinformatie

Speciaal verpakt en direct verzonden

Al onze planten worden in een speciale verpakking geplaatst en dezelfde dag nog verzonden. Onze partner PostNL zorgt voor een zo spoedig mogelijke bezorging zodat de planten vers en netjes aankomen.

Lees hieronder alle informatie over hoe wij onze planten versturen. Na het lezen van de informatie nog steeds vragen? Stuur ons gerust een mail en wij helpen je zo spoedig mogelijk!

Omdat wij onze dienstverlening 100% vertrouwen en jij misschien wel voor het eerst online planten besteld, hebben we iets in het leven geroepen. We hebben namelijk een mooie-plant garantie. Dat houdt in dat iedere plant die wij leveren zonder beschadigingen aankomen. Mocht dit niet het geval zijn? Dan krijg je een nieuwe plant!

plant in doos

Wat is de levertijd van jullie planten?

Wij streven ernaar om iedere bestelling binnen 1-3 werkdagen te leveren in heel Nederland. Voor België is de levertijd 2-5 werkdagen. Al onze planten worden geleverd door PostNL en pas ingepakt op de dag dat deze ook daadwerkelijk bij jou geleverd worden. Tevens worden de planten verpakt in een speciale verpakking waarbij ze stevig staan en een eigen ecoklimaat creëren. Zo houden we de planten mooi!

Waar komen de planten vandaan?

Onze planten komen uitsluitend van Nederlandse kwekers. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we in deze tijd onze Nederlandse kwekers een handje helpen. Daarnaast kunnen wij op deze manier de kwaliteit van de planten goed in de gaten houden!

Hoe zorgen jullie ervoor dat de planten mooi geleverd worden?

Al onze planten komen in speciaal ontworpen verpakkingen die ervoor zorgen dat de planten mooi aankomen. De planten worden rondom de pot extra stevig vastgezet en de lange planten krijgen ook nog een versteviging bovenaan. Tevens worden de planten pas verpakt op de dag van levering en zijn de dozen dusdanig ontworpen dat de plant zijn eigen ecoklimaat creëert in de doos.

Ook werken wij met een garantie dat de plant altijd mooi aankomt. Komt deze toch niet goed aan? Laat het ons weten en we zorgen voor een oplossing!

Betaal ik verzendkosten?

Bij ons betaal je geen verzendkosten in Nederland bij een bestelwaarde boven de 30 euro. Je bent van ons gewend dat we de plant gratis versturen bij ieder aankoopbedrag. Helaas hebben wij dit moeten aanpassen (met pijn in ons hart) vanwege de verhoogde logistieke kosten. Het kon voor ons niet meer uit. Daarom betaal je een bedrag van 2,95 voor bestellingen onder de 30 euro. Deze kosten gaan voor ons 1-op-1 naar PostNL en wij verdienen hier dus niks aan.

Zit je nog met een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Stuur een mail naar info@potsandplants.nl of stel je vraag via de chat! We helpen je zo snel mogelijk