Veelgestelde Vragen

teler in kas

Wat is de levertijd van jullie planten?

Gemiddeld worden de planten met 1-3 werkdagen geleverd door onze partner PostNL. Helaas zien we vanwege de omstandigheden (COVID) dat sommige leveringen iets vertraagt zijn. Onze excuses hiervoor, maar we hopen op begrip!

Waar halen jullie de planten vandaan?

Onze planten komen uitsluitend van Nederlandse kwekers. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we in deze tijd onze Nederlandse kwekers een handje helpen. Daarnaast kunnen wij op deze manier de kwaliteit van de planten goed in de gaten houden!

Hoe worden de planten geleverd?

De planten komen in speciaal ontworpen verpakkingen die ervoor zorgen dat de plant zo goed mogelijk bij je aankomt. PostNL doet voor ons de levering en zij zijn bekend met het leveren van planten. Dit gaat dus vrijwel altijd goed!

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kan bij ons op verschillende manieren betalen. Je kan dit door middel van iDeal, Paypal of Creditcard (VISA & Mastercard) doen. De betaling doe je direct aan ons.

Betaal ik verzendkosten?

Bij ons betaal je geen verzendkosten! Wij houden zelf niet van nare verrassingen tijdens de bestelling en verrekenen dit dus gewoon in onze prijzen. Wel zijn fijn toch?!