Resultaat 1–42 van de 46 resultaten wordt getoond

Anthurium Andreanum Grp Maine

↕ 35 CM ∅ 12 CM
12.95

Anthurium Andreanum Grp Maine

12.95

De Anthurium Andreanum Grp Maine is een sierlijke plant met opvallende, hartvormige bloemen. Deze plant staat bekend om zijn luchtzuiverende eigenschappen en is gemakkelijk te onderhouden. Een prachtige aanvulling op elke woon- of werkruimte.

Anthurium Andreanum Vanilla Incl. Pure Zink

↕ 45 CM ∅ 12 CM
20.95

Anthurium Andreanum Vanilla Incl. Pure Zink

20.95

De Anthurium Andreanum Vanilla is een prachtige houwenplant met uniek, romig-wit bloei. Deze onderhoudsvriendelijke plant wordt geleverd in een stijlvolle Pure Zink pot, wat een elegante toevoeging aan elk interieur zal zijn. Het is de perfecte keuze voor diegenen die een opvallend en duurzaam accent in hun woon- of werkruimte willen.

Anthurium Andreanum Black Love Incl. Pure Zink

↕ 45 CM ∅ 12 CM
20.95

Anthurium Andreanum Black Love Incl. Pure Zink

20.95

Breng een vleugje elegantie in uw interieur met de prachtige Houwenplant Anthurium Andreanum Black Love. Deze plant wordt geleverd inclusief een Pure Zink pot, waardoor hij direct klaar is om een statement te maken in uw huis. Bestel vandaag nog en geniet van de intense, donkere kleur en het luchtzuiverende vermogen van deze bijzondere plant.

Anthurium Andreanum Grp Sierra

↕ 43 CM ∅ 12 CM
12.95

Anthurium Andreanum Grp Sierra

12.95

Versier je huis met de exotische en sierlijke Anthurium Andreanum Grp Sierra, een unieke toevoeging aan je kamerplantencollectie. De Anthurium Andreanum Grp Sierra, met zijn levendige kleuren en glanzende bladeren, staat klaar om elk interieur op te fleuren. Koop nu je Anthurium Andreanum Grp Sierra en breng een stukje tropische natuur in je woonkamer.

Verrassingsbox – 6 diverse kamerplanten

↕ 35 CM ∅ 12 CM
23.95

Verrassingsbox – 6 diverse kamerplanten

23.95

Ontdek de schoonheid van groen in huis met onze Verrassingsbox! Deze box bevat maar liefst 6 diverse kamerplanten, zorgvuldig geselecteerd om jouw interieur op te fleuren. Bestel nu en laat je verrassen door de prachtige variatie aan planten die je ontvangt!

Anthurium Red – Flamingoplant M

↕ 40 CM ∅ 12 CM
13.95

Anthurium Red – Flamingoplant M

13.95

De Anthurium Red is een prachtige Flamingoplant van 40cm hoog en heeft een diameter van 12cm. De rode bloemen zorgen voor een levendige toevoeging aan elke kamer.

Anthurium RedIn Elho Roze

↕ 35 CM ∅ 14 CM
22.95

Anthurium RedIn Elho Roze

22.95

Geniet van de opvallend rode bloemen van de Anthurium plant, geleverd in een stijlvolle Elho Vibes Fold pot in de kleur roze.

Anthurium Arrow

↕ 80 CM ∅ 30 CM
93.95

Anthurium Arrow

93.95

De Anthurium Arrow is een opvallende kamerplant met unieke, pijlvormige bladeren en heldere rode bloemen. Deze plant is ideaal om kleur en tropische sfeer toe te voegen aan elke binnenruimte.

Anthurium Madural ↕65Cm

↕ 65 CM ∅ 17 CM
21.95

Anthurium Madural ↕65Cm

21.95

De Anthurium Madural is een prachtige plant met grote groene bladeren en opvallende rode bloemen, perfect voor het toevoegen van kleur aan elke ruimte in huis.

Verrassingsbox – 10 diverse kamerplanten

↕ 35 CM ∅ 12 CM
37.95

Verrassingsbox – 10 diverse kamerplanten

37.95

Breng de natuur in huis met onze Verrassingsbox vol met 10 diverse kamerplanten. Laat je verrassen door de prachtige variëteit aan groen en geniet van de rustgevende sfeer die deze planten creëren. Bestel nu en geef je interieur een groene boost!

Anthurium Crystal Hybride Compact ↕40

↕ 40 CM ∅ 17 CM
60.95

Anthurium Crystal Hybride Compact ↕40

60.95

De Anthurium Crystal Hybride Compact is een prachtige kamerplant met glanzende, hartvormige bladeren en opvallende bloemen. Met een diameter van 17 cm en een hoogte van 40 cm is deze plant een compacte en elegante toevoeging aan elk interieur.

Anthurium Nevada in pot zwart

↕ 70 CM ∅ 30 CM
67.95

Anthurium Nevada in pot zwart

67.95

Verrijk je interieur met de prachtige Anthurium Nevada. De grote, glanzende bladeren en de opvallende witte bloemen zorgen voor een elegante en stijlvolle uitstraling. Deze plant is niet alleen een eyecatcher, maar ook nog eens gemakkelijk te verzorgen. Haal nu de Anthurium Nevada in huis en geniet van een sfeervolle en groene omgeving.

Anthurium Andreanum Esudo Incl. Pure Mand

↕ 45 CM ∅ 12 CM
21.95

Anthurium Andreanum Esudo Incl. Pure Mand

21.95

Koop nu de prachtige Houwenplant Anthurium Andreanum Esudo inclusief een pure mand. Deze plant zal een elegante toevoeging zijn aan elk interieur, met zijn opvallende bloemen en glanzende bladeren. Bestel vandaag nog en geniet van de schoonheid van deze unieke plant.

Anthurium Andreanum Diamond Red Incl. Pure Mand

21.95

De Houwenplant Anthurium Andreanum Diamond Red is een prachtige toevoeging aan elke ruimte, met zijn opvallende rode bloemen. Deze set wordt geleverd inclusief een Pure Mand, waardoor de plant direct een stijlvolle uitstraling krijgt. Bestel nu en geniet van de schoonheid van deze plant in uw eigen interieur!

Anthurium Andreanum Sweet Dream Incl. Pure Mand

21.95

De Houwenplant Anthurium Andreanum Sweet Dream is een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Deze plant wordt geleverd inclusief een elegante Pure Mand, waardoor hij direct een eyecatcher wordt in elke ruimte. Haal nu deze sfeervolle plant in huis en geniet van zijn mooie bloemen en luchtzuiverende eigenschappen.

Anthurium Andreanum Prince Of Orange Incl. Pure Mand

21.95

De Anthurium Andreanum Prince of Orange, ook bekend als de Houwenplant, is een opvallende kamerplant met helder oranje bloemen. Deze plant wordt geleverd in een stijlvolle Pure Mand, wat een prachtige toevoeging is aan elk interieur. Het is gemakkelijk te verzorgen en zorgt voor een levendige kleur in uw woonruimte.

Anthurium Andreanum Baby Purple Incl. Pure Mand

21.95

De Houwenplant Anthurium Andreanum Baby Purple Incl. Pure Mand is een prachtige toevoeging aan elke ruimte. Met zijn levendige paarse bloemen en de inbegrepen Pure Mand, is deze plant een echte eyecatcher. Creëer een stijlvolle en sfeervolle omgeving met deze betoverende plant.

Anthurium Andreanum Namora Incl. Pure Mand

↕ 45 CM ∅ 12 CM
21.95

Anthurium Andreanum Namora Incl. Pure Mand

21.95

Koop nu de prachtige Houwenplant Anthurium Andreanum Namora inclusief de elegante Pure Mand. Deze plant brengt een vleugje kleur en stijl in elke ruimte, met zijn glanzende groene bladeren en opvallende rode bloemen. Perfect als cadeau voor een geliefde of om je eigen interieur op te fleuren!

Anthurium Andreanum Black Love Incl. Pure Mand

↕ 45 CM ∅ 12 CM
21.95

Anthurium Andreanum Black Love Incl. Pure Mand

21.95

De Anthurium Andreanum Black Love is een unieke, exotische plant met een prachtige diepzwarte bloei. Makkelijk te verzorgen en voegt een vleugje elegantie toe aan elk interieur. Komt inclusief een stijlvolle Pure Mand voor een complete, verfijnde look.

Anthurium Andreanum Vanilla Incl. Pure Mand

↕ 45 CM ∅ 12 CM
21.95

Anthurium Andreanum Vanilla Incl. Pure Mand

21.95

De Houwenplant Anthurium Andreanum Vanilla is een prachtige toevoeging aan elke ruimte, met zijn elegante witte bloemen en donkergroene bladeren. Deze plant wordt geleverd inclusief een stijlvolle Pure Mand, waardoor het een perfect cadeau is voor jezelf of een geliefde. Bestel nu en geniet van de schoonheid en luchtzuiverende eigenschappen van deze plant in jouw interieur.

Anthurium Andreanum Esudo Incl. Pure Zink

↕ 45 CM ∅ 12 CM
20.95

Anthurium Andreanum Esudo Incl. Pure Zink

20.95

De Houwenplant Anthurium Andreanum Esudo Incl. Pure Zink is een prachtige plant die elke ruimte in huis of kantoor opfleurt. Met zijn opvallende bloemen en elegante uitstraling is deze plant een echte eyecatcher. Bestel nu en geniet van de schoonheid en zuiverheid van de Houwenplant Anthurium Andreanum Esudo Incl. Pure Zink.

Anthurium Andreanum Diamond Red Incl. Pure Zink

20.95

Voeg een vleugje kleur toe aan uw interieur met de prachtige Houwenplant Anthurium Andreanum Diamond Red. Deze plant, inclusief pure zinkpot, staat bekend om zijn opvallende rode bloemen en glanzende groene bladeren. Het is een gemakkelijk te verzorgen plant die het hele jaar door bloeit, waardoor uw huis altijd fris en levendig blijft.

Anthurium Andreanum Sweet Dream Incl. Pure Zink

20.95

De Anthurium Andreanum Sweet Dream is een prachtige houwenplant die elk interieur opfleurt met zijn felgekleurde bloemen en glanzende groene bladeren. Deze plant wordt geleverd in een stijlvolle Pure Zink pot voor een complete en directe huiselijke uitstraling. Zeer gemakkelijk te verzorgen en is perfect voor zowel beginnende als ervaren plantenliefhebbers.

Anthurium Andreanum Prince Of Orange Incl. Pure Zink

20.95

De Anthurium Andreanum Prince Of Orange, ook wel bekend als de Houwenplant, is een levendige en kleurrijke toevoeging aan elk interieur. Deze onderhoudsvriendelijke plant pronkt met opvallende oranje bloemen, perfect om een vleugje kleur te geven aan je ruimte. De plant wordt geleverd in een stijlvolle Pure Zink pot, klaar om direct een plekje in je huis te vinden.

Anthurium Andreanum Baby Purple Incl. Pure Zink

20.95

De Anthurium Andreanum Baby Purple is een prachtige houwenplant die met zijn opvallende paarse bloemen elke ruimte opfleurt. Deze plant is inclusief een stijlvolle Pure Zink pot, waardoor je meteen een complete set hebt. Het is een makkelijke plant om te verzorgen, ideaal voor zowel beginnende als ervaren plantenliefhebbers.

Anthurium Andreanum Namora Incl. Pure Zink

↕ 45 CM ∅ 12 CM
20.95

Anthurium Andreanum Namora Incl. Pure Zink

20.95

Koop nu de prachtige Houwenplant Anthurium Andreanum Namora, compleet met een elegante Pure Zink pot. Deze plant zal een echte eyecatcher zijn in jouw interieur en zorgt voor een sfeervolle en exotische uitstraling. Bestel vandaag nog en geniet van de schoonheid van deze unieke plant!

Potgrond Anthurium Mix 5L

12.95

De Potgrond Anthurium Mix is speciaal samengesteld om de ideale groeiomstandigheden voor Anthuriums te creëren. Het biedt de perfecte balans van voedingsstoffen en pH-waarde die nodig zijn voor de gezondheid en bloei van deze planten.

Anthurium Botanical King XL

↕ 100 CM ∅ 35 CM
269.95

Anthurium Botanical King XL

269.95

De Anthurium Botanical King is een grote, tropische kamerplant die tot 200 cm hoog kan worden. Deze plant staat bekend om zijn unieke, donkergroene bladeren met een fluweelachtige textuur. Het is een populaire keuze voor interieurdecoratie vanwege zijn duurzaamheid en opvallende uitstraling.

 

Foto ontvangen van deze plant? Stuur ons gerust een Whatsapp bericht op + 31 20 261 1283 en we sturen je een foto van de plant die we op dit moment hebben staan.

Culvita – Anthurium en Varengrond 5 liter – potgrond geschikt voor Anthurium en Varens

12.95

De Culvita Anthurium en Varengrond is een hoogwaardige potgrond speciaal samengesteld voor de ideale groei van Anthurium en Varens. Deze 5 liter zak is de perfecte keuze voor een gezonde en mooie plant!

Anthurium Clarinervium – Kunst Hangplant

↕ 80 CM ∅ 18 CM
48.00

Anthurium Clarinervium – Kunst Hangplant

48.00

Haal de natuur in huis met deze kunstmatige hangende Anthurium Clarinervium plant, perfect voor het toevoegen van een groene touch aan elke ruimte.

Anthurium RedIn Elho Vibes Geel

↕ 35 CM ∅ 14 CM
22.95

Anthurium RedIn Elho Vibes Geel

22.95

Deze levendige Anthurium Red plant, groeiend in een 12cm pot, wordt geleverd in een 14cm gele Elho Vibes Fold pot. Bekend om zijn opvallende rode bloemen, is deze plant een perfecte toevoeging om kleur en tropische sfeer aan uw interieur te geven.

Anthurium Andreanum Alexia White Incl. Mand

↕ 50 CM ∅ 14 CM
20.95

Anthurium Andreanum Alexia White Incl. Mand

20.95

De Anthurium Andreanum Alexia White is een prachtige plant met witte bloemen, inclusief mand voor een mooie presentatie in huis. Bestel hem nu!

Anthurium Andreanum Black Love Incl. Mand

↕ 50 CM ∅ 14 CM
20.95

Anthurium Andreanum Black Love Incl. Mand

20.95

Haal een vleugje elegantie in huis met de Anthurium Andreanum Black Love, inclusief mandje. Perfect voor een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Anthurium Redin Elho Brique

↕ 35 CM ∅ 14 CM
19.95

Anthurium Redin Elho Brique

19.95

De Anthurium Red is een opvallende kamerplant met glanzende rode bloemen, geleverd in een zachte, ronde 14cm Elho B.for Soft pot in de kleur brique. Deze plant is perfect voor het creëren van een levendige en kleurrijke sfeer in uw huis of kantoor.

Anthurium Red 12Cm in Elho Warm Grey

↕ 35 CM ∅ 14 CM
21.95

Anthurium Red 12Cm in Elho Warm Grey

21.95

De Anthurium Red is een opvallende kamerplant met glanzende, hartvormige rode bloemen, die mooi contrasteren met de groene bladeren, geleverd in een stijlvolle Elho B.for Rock bloempot van 14 cm in warmgrijs. Deze gemakkelijk te verzorgen plant brengt een vleugje tropische flair in uw interieur.

Anthurium RedIn Rock Living Black

↕ 35 CM ∅ 14 CM
21.95

Anthurium RedIn Rock Living Black

21.95

De Anthurium Red is een prachtige plant met opvallende rode bloemen in een pot van 12 cm, geplaatst in de stijlvolle 14 cm B.for Rock Living Black pot.

Anthurium Clarinervium

↕ 20 CM ∅ 12 CM
33.95

Anthurium Clarinervium

33.95

De Anthurium Clarinervium is een prachtige kamerplant met een uniek hartvormig blad dat opvalt door zijn opvallende witte nerven. Deze plant, ook wel bekend als de ‘Hartjesplant’, is gemakkelijk te onderhouden en houdt van indirect licht. Een perfecte aanvulling voor uw interieur met zijn exotische en elegante uitstraling.

Anthurium Karma Joli

↕ 55 CM ∅ 17 CM
24.95

Anthurium Karma Joli

24.95

De Anthurium Karma Joli is een opvallende kamerplant met unieke, hartvormige bloemen in een diep, glanzend rood. Deze onderhoudsarme plant heeft een lange bloeiperiode en voegt een tropisch tintje toe aan uw interieur. Het is een luchtzuiverende plant, ideaal voor thuis of op kantoor.

Anthurium Karma Purple

↕ 50 CM ∅ 17 CM
24.95

Anthurium Karma Purple

24.95

De Anthurium Karma Purple is een opvallende, tropische kamerplant met donkerpaarse, bijna zwarte bloemen die het hele jaar door bloeien. Het groene, glanzende blad vormt een prachtig contrast met de dieppaarse bloemen. Deze plant is gemakkelijk te verzorgen en voegt een vleugje exotisme toe aan elk interieur.

Anthurium Clarinervium

↕ 25 CM ∅ 12 CM
23.95

Anthurium Clarinervium

23.95

De Anthurium Clarinervium is een prachtige kamerplant, bekend om zijn hartvormige, diepgroene bladeren met een opvallend, wit aderpatroon. Deze unieke plant is makkelijk te onderhouden en gedijt het beste in indirect zonlicht. Het brengt een tropisch vleugje in uw interieur en is zeker een perfecte aanvulling op uw plantencollectie.

Anthurium Red – Flamingoplant L

↕ 55 CM ∅ 17 CM
25.95

Anthurium Red – Flamingoplant L

25.95

De Anthurium Red is een opvallende Flamingoplant die met zijn lengte van 55cm en diameter van Ø17 een prachtige toevoeging is aan elke ruimte. Zijn dieprode kleur en glanzende bladeren zorgen voor een tropische sfeer.

Anthurium Andreanum Baby Purple Incl. Mand

↕ 50 CM ∅ 14 CM
20.95

Anthurium Andreanum Baby Purple Incl. Mand

20.95

De Anthurium Andreanum Baby Purple is een prachtige plant die inclusief mand wordt geleverd. Perfect voor liefhebbers van paarse bloemen.