Resultaat 1–42 van de 95 resultaten wordt getoond

Bougainvillea deluxe in stenen pot XL

↕ 170 CM ∅ 50 CM
239.95

Bougainvillea deluxe in stenen pot XL

239.95

De Bougainvillea deluxe is een prachtige, weelderige plant van 170 cm hoog, geleverd in een stijlvolle stenen pot. Deze plant staat bekend om zijn felgekleurde bloemen die een tropische sfeer creëren. Perfect voor zowel binnen- als buitengebruik voor een opvallende decoratie.

Olea Olijfboompje In Keramiek Roma Taupe

↕ 35 CM ∅ 16 CM
31.00

Olea Olijfboompje In Keramiek Roma Taupe

31.00

Super leuk om in huis halen, maar ook om te geven! Dit super leuke Olijfboompje komt in een keramieken sierpot. Daarnaast ontvang je er ook nog een leuk flesje olijfolie bij om het af te maken.

Olijfboom Olea Europaea Op Stam Inclusief Bucket

↕ 200 CM ∅ 50 CM
294.95

Olijfboom Olea Europaea Op Stam Inclusief Bucket

294.95

Upgrade uw tuin met deze combinatiedeal van de Olea Europaea op stam, beter bekend als de olijfboom, inclusief een stijlvolle bucket van 50×40 cm. Met een hoogte van 200 cm is deze prachtige boom een echte blikvanger. Perfect voor een Mediterrane sfeer in uw buitenruimte.

Trachycarpus Multi Stam Inclusief Bucket Laterite Grey

449.95

Deze combi deal bevat een Trachycarpus met meerdere stammen, een robuuste en winterharde palm, inclusief een trendy Bucket Laterite Grey pot van 58×50 centimeter. Met een hoogte van 200 cm is het een echte blikvanger. Perfect voor het creëren van een tropische sfeer in uw tuin of woonkamer.

3x Bamboe inclusief Grigio Box Natural Concrete XXL

329.95

Of je nu op zoek bent naar een stukje groen voor in de tuin of een complete heg wilt maken, met deze bamboe set kan het niet meer mis! De ijzersterke bamboe is geschikt voor vrijwel iedere tuin. Regelrecht vanuit de kweker naar jouw huis verzonden.

Trachycarpus multi stam inclusief sierpot Black XL

388.95

De Trachycarpus multi stam inclusief Bucket Black 58×50 is een tropische plant met meerdere stammen. Deze variant wordt geleverd in een stijlvolle zwarte sierpot van 58 bij 50 cm. Op dit moment is de plant 200 cm hoog. Foto ontvangen van deze plant? Stuur ons gerust een Whatsapp bericht op + 31 20 261 1283 en we sturen je een foto van de plant die we op dit moment hebben staan.

Trachycarpus multi stam inclusief sierpot Grey XL

388.95

De Trachycarpus multi stam inclusief Bucket Grey 58×50 is een exotische plant met meerdere stammen. Deze plant is 200 cm hoog en wordt geleverd in een grijze pot van 58×50 cm. De plant heeft een tropische uitstraling met zijn grote, waaiervormige bladeren. Foto ontvangen van deze plant? Stuur ons gerust een Whatsapp bericht op + 31 20 261 1283 en we sturen je een foto van de plant die we op dit moment hebben staan.

Trachycarpus multi stam inclusief sierpot Beige Washed XL

388.95

De Trachycarpus multi stam is een exotische plant die momenteel 200 cm hoog is. Deze plant wordt geleverd in een beige sierpot van 58×50 cm. Deze palmsoort is geliefd om zijn meerdere stammen en zijn bestendigheid tegen koudere klimaten. Foto ontvangen van deze plant? Stuur ons gerust een Whatsapp bericht op + 31 20 261 1283 en we sturen je een foto van de plant die we op dit moment hebben staan.

Phoenix Canariensis inclusief sierpot beige XXL

249.95

De Phoenix Canariensis is een indrukwekkende plant van 200 cm hoog, geleverd in een beige gewassen sierpot van 50×40 cm. Deze plant, ook bekend als de Canarische Dadelpalm, is ideaal voor het creëren van een tropische sfeer in huis. Ondanks zijn exotische verschijning, is de plant relatief eenvoudig te verzorgen.

Phoenix Canariensis inclusief sierpot grijs XXL

249.95

De Phoenix Canariensis, ook wel bekend als de Canarische dadelpalm, is een grote, sierlijke plant die compleet geleverd wordt in een grijze sierpot. De plant heeft een totale hoogte van ongeveer 200 cm en de pot heeft een diameter van 50 cm en een hoogte van 40 cm. Deze palmsoort is beroemd om zijn veerachtige, groene bladeren die een tropische sfeer aan elke ruimte geven.

Phoenix Canariensis inclusief sierpot zwart XXL

249.95

De Phoenix Canariensis is een sierlijke, tropische plant van 200 cm hoog, die oorspronkelijk uit de Canarische Eilanden komt. Deze plant wordt geleverd in een zwarte sierpot met een diameter van 50 cm en een hoogte van 40 cm. Het is een ideale kamerplant voor een exotische sfeer in huis.

Yucca Rostrata op stam inclusief sierpot Beige XL

299.95

De Yucca Rostrata op stam is een robuuste, exotische plant van 130 cm hoog. Inbegrepen is een beige washed sierpot met afmetingen van 50×40 cm. Deze plant heeft een unieke stamvorm met een blauwgrijze bladerkroon.

Yucca Rostrata op stam inclusief sierpot Grey XL

299.95

De Yucca Rostrata op stam inclusief sierpot Grey 50×40 – 130 cm is een sierlijke plant met een grove stam en lange, smalle bladeren. De plant wordt inclusief grijze sierpot geleverd en heeft een hoogte van 130 cm. Deze Yucca Rostrata is perfect voor het toevoegen van een beetje exotische flair aan uw interieur.

Yucca Rostrata op stam inclusief sierpot Black XL

299.95

De Yucca Rostrata op stam is een exotische plant van 130 cm hoog, inclusief een stijlvolle zwarte sierpot met afmetingen van 50×40 cm. Deze plant is bekend om zijn bolvormige kroon met smalle, blauwachtige bladeren die uit de top van de stam groeien. Het is een onderhoudsarme plant, perfect voor een modern interieur.

Phoenix Canariensis inclusief sierpot beige washed XXL

329.95

De Phoenix Canariensis is een grote, exotische palmplant, die wordt geleverd in een beige washed sierpot met afmetingen van 58×50 cm. De totale hoogte van de plant, inclusief pot, bereikt ongeveer 300 cm. Deze plant heeft een opvallend uiterlijk en is een prachtige toevoeging aan elk interieur.

Phoenix Canariensis inclusief sierpot grijs XXL

329.95

De Phoenix Canariensis is een indrukwekkende plant van 300 cm hoog, geleverd in een grijze sierpot met afmetingen van 58×50 cm. Deze plant, ook bekend als de Canarische Dadelpalm, is beroemd om haar weelderige, groene bladeren. Het is een ideale keuze voor diegenen die een vleugje tropische elegantie aan hun interieur willen toevoegen.

Phoenix Canariensis inclusief sierpot zwart XXL

329.95

De Phoenix Canariensis is een grote, indrukwekkende plant die met zijn hoogte van 300 cm een opvallend element in elke ruimte vormt. De plant, ook wel bekend als de Canarische Dadelpalm, is verpakt in een stijlvolle zwarte sierpot. Het heeft een diameter van 58×50 cm, wat bijdraagt aan zijn imposante uitstraling.

Phoenix Canariensis inclusief Grigio Low Cube natural concrete XXL

379.95

De Phoenix Canariensis is een imposante plant, inclusief Grigio Low Cube natural concrete D60xH40, met een totale hoogte van ongeveer 290 cm. Deze plant, ook bekend als de Canarische dadelpalm, heeft een robuuste uitstraling dankzij de natuurlijke betonnen bak. De combinatie zorgt voor een tropische, maar toch moderne uitstraling.

Phoenix Canariensis inclusief Grigio Low Cube antique white XXL

379.95

De Phoenix Canariensis is een grote, tropische plant van 290 cm hoog, die wordt geleverd in een Grigio Low Cube plantenpot in de kleur antique white met de afmetingen D60xH40. Deze plant, ook bekend als de Canarische Dadelpalm, is afkomstig uit de Canarische Eilanden. De plant heeft een extravagante en exotische uitstraling en is een echte blikvanger voor elke omgeving.

Phoenix Canariensis inclusief Grigio Low Cube antraciet XXL

379.95

De Phoenix Canariensis is een grote, tropische kamerplant met een hoogte van 290 cm, die geleverd wordt in een antracietkleurige Grigio Low Cube pot met een diameter van 60 cm en een hoogte van 40 cm. Deze palmsoort is afkomstig uit de Canarische Eilanden. De plant is bijzonder door zijn weelderige, groene bladeren en stelt weinig eisen aan zijn verzorging.

2x Charlie Beige Washed XXL met Olijfboom Olea Europea Cultivo

779.95

De Charlie Beige Washed XXL is een grote, beige gewassen plantenbak die wordt geleverd met een Olijfboom Olea Europea Cultivo. Deze olijfboom is een soort die bekend staat om zijn weerstand tegen verschillende klimaten. Het geheel biedt een mediterrane uitstraling en is ideaal voor het decoreren van ruime binnen- of buitenruimtes.

Olea Lorc inclusief Bucket Laterite Grey XL

279.95

De Olea Lorc inclusief Bucket Laterite Grey 50×40 – 210 cm is een prachtige olijfboom die een mediterrane sfeer in je tuin brengt. Hij wordt geleverd in een grijze Laterite-bucket van 50×40 cm. De boom heeft een hoogte van 210 cm.

 

Foto ontvangen van deze plant? Stuur ons gerust een Whatsapp bericht op + 31 20 261 1283 en we sturen je een foto van de plant die we op dit moment hebben staan.

Chamaerops Humilis inclusief Bucket zwart XL

279.99

De Chamaerops Humilis is een robuuste en groenblijvende palmboom van 200cm hoog. Deze palm komt inclusief een stijlvolle zwarte emmer van 50×40 cm. Het is een ideale plant voor binnen en buiten, bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Chamaerops Humilis inclusief Bucket grijs XL

279.98

De Chamaerops Humilis, inclusief grijze bucket van 50×40 cm, is een indrukwekkende plant met een hoogte van 200 cm. Deze Mediterrane palmboomsoort is een prachtige sfeermaker voor elke ruimte. De grijze bucket biedt een moderne en stijlvolle afwerking.

Chamaerops Humilis inclusief Bucket beige washed XL

279.97

De Chamaerops Humilis is een prachtige, gestructureerde plant van 200cm hoog, inclusief een beige gewassen emmer van 50x40cm. Deze sierlijke plant brengt een vleugje natuur in elk interieur. Het is een makkelijk te verzorgen plant die zowel binnen als buiten geplaatst kan worden.

Chamaerops Humilis inclusief Bucket Laterite grey XL

279.96

De Chamaerops Humilis is een groenblijvende, winterharde palm van 200cm hoog, ideaal om een tropische sfeer in uw tuin te creëren. Deze palm wordt geleverd in een 50×40 Laterite grey emmer voor gemakkelijke plaatsing. Dankzij de robuuste aard, kan deze palm zowel binnen als buiten gedijen.

Olea Europaea Cultivo inclusief Bucket Black XL

279.95

De Olea Europaea Cultivo is een prachtige olijfboom van 225 cm hoog, geleverd in een stijlvolle zwarte emmer van 50×40 cm. Deze boom is een echte blikvanger die een Mediterrane sfeer aan uw tuin of terras geeft. De plant is makkelijk te verzorgen en is winterhard.

 

Foto ontvangen van deze plant? Stuur ons gerust een Whatsapp bericht op + 31 20 261 1283 en we sturen je een foto van de plant die we op dit moment hebben staan.

Olea Europaea Cultivo inclusief Bucket Grey XL

279.95

De Olea Europaea Cultivo is een prachtige olijfboom van 225 cm hoog, inclusief een stijlvolle grijze emmer van 50×40 cm. Deze boom is een natuurlijke sfeermaker voor zowel binnen als buiten. Met zijn robuuste stam en grijsgroene bladeren is het een werkelijke blikvanger.

 

Foto ontvangen van deze plant? Stuur ons gerust een Whatsapp bericht op + 31 20 261 1283 en we sturen je een foto van de plant die we op dit moment hebben staan.

Olea Europaea Cultivo inclusief Bucket Laterite Grey XL

279.95

De Olea Europaea Cultivo is een prachtige olijfboom van 225 cm hoog, inclusief een stijlvolle grijze Laterite-bucket met afmetingen van 50 x 40 cm. Deze mediterrane plant is perfect voor het creëren van een zuidelijke sfeer in uw tuin of terras. Het is een sterke plant die ook bij lagere temperaturen kan overleven. Bij strenge vorst wel even afdekken.

 

Foto ontvangen van deze plant? Stuur ons gerust een Whatsapp bericht op + 31 20 261 1283 en we sturen je een foto van de plant die we op dit moment hebben staan.

Olea Europaea Cultivo inclusief Bucket Beige Washed XL

279.95

De Olea Europaea Cultivo is een prachtige olijfboom van 225 cm hoog, ideaal voor het creëren van een mediterrane sfeer. Deze wordt geleverd in een beige gewassen emmer van 50×40 cm, voor een rustieke uitstraling. Perfect voor zowel binnen- als buitenbeplanting.

 

Foto ontvangen van deze plant? Stuur ons gerust een Whatsapp bericht op + 31 20 261 1283 en we sturen je een foto van de plant die we op dit moment hebben staan.

3x Nerium Oleander struik inclusief Grigio Box XL

189.95

Deze set bevat drie Nerium Oleander struiken, bekend om hun prachtige bloei en winterhardheid. Inclusief een grijze, rechthoekige box van 60x20x20 cm voor een strakke en moderne presentatie. Perfect voor het creëren van een mediterrane sfeer in uw tuin of op uw terras.

Olea Europaea op stam inclusief Bucket Black XL

274.95

De Olea Europaea op stam is een prachtige, 200 cm hoge olijfboom, geleverd in een zwarte emmer van 50×40 cm. Deze Mediterrane schoonheid is bijzonder sfeervol en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Het is een duurzame en onderhoudsarme keuze voor elke tuin of interieur.

 

Foto ontvangen van deze plant? Stuur ons gerust een Whatsapp bericht op + 31 20 261 1283 en we sturen je een foto van de plant die we op dit moment hebben staan.

Chamaerops Humilis struik inclusief Grigio Box XL

↕ 100 CM ∅ 80 CM
379.95

Chamaerops Humilis struik inclusief Grigio Box XL

379.95

De Chamaerops Humilis struik is een sierlijke plant van 100 cm hoog. Deze plant wordt geleverd in een stijlvolle Grigio Box van 80x30x30 cm. Het is een sterke en winterharde plant die zowel binnen als buiten geplaatst kan worden.

3x Trachycarpus inclusief Grigio Box XL

↕ 110 CM ∅ 80 CM
339.95

3x Trachycarpus inclusief Grigio Box XL

339.95

Deze set bevat drie Trachycarpus palmbomen van 110 cm hoog, geleverd in Grigio Box van 80x30x30 cm. Deze winterharde palmen zijn perfect voor het creëren van een exotische sfeer in uw tuin of huis. Ze vereisen weinig onderhoud en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

3x Phoenix Canariensis inclusief Grigio Box XL

↕ 140 CM ∅ 80 CM
279.95

3x Phoenix Canariensis inclusief Grigio Box XL

279.95

De set bevat drie Phoenix Canariensis planten, die elk een hoogte van 140 cm bereiken. Ze worden geleverd in een stijlvolle Grigio Box van 80x30x30 cm. Deze tropische planten voegen een vleugje exotisme toe aan elk interieur.

3x Bamboe inclusief Grigio Box 80x30x30 Antraciet XL

299.95

De set bevat 3 bamboeplanten van 190 cm hoog, geleverd in een stijlvolle Grigio Box van 80x30x30 cm in antracietkleur. Deze groenblijvende planten zijn ideaal om een natuurlijke afscheiding te creëren in uw tuin of terras. De Grigio Box heeft een strak en modern design dat past bij elke buiteninrichting.

3x Cordyline Australis Red Star inclusief Grigio Box XL

279.95

De Cordyline Australis Red Star met Grigio Box omvat drie prachtige, 130 cm hoge planten met opvallende rode bladeren. De planten worden geleverd in een stijlvolle Grigio Box van 80x30x30 cm. Deze sierlijke planten zijn een geweldige toevoeging aan elk interieur of tuin.

Olea Lorc inclusief Bucket Beige Washed XL

279.95

De Olea Lorc is een prachtige olijfboom van 210 cm hoog die wordt geleverd in een beige gewassen emmer van 50×40 cm. Deze plant is een echte blikvanger en draagt bij aan een Mediterrane sfeer in elke ruimte. Olijfbomen staan bekend om hun duurzaamheid en langlevendheid, waardoor je er lange tijd van kunt genieten.

 

Foto ontvangen van deze plant? Stuur ons gerust een Whatsapp bericht op + 31 20 261 1283 en we sturen je een foto van de plant die we op dit moment hebben staan.

Olea Lorc inclusief Bucket Grey XL

279.95

De Olea Lorc inclusief Bucket Grey 50×40 is een prachtige olijfboom van 210 cm hoog. Deze plant wordt geleverd in een stijlvolle grijze emmer van 50×40 cm. Het is de perfecte aanvulling voor elke tuin of terras.

 

Foto ontvangen van deze plant? Stuur ons gerust een Whatsapp bericht op + 31 20 261 1283 en we sturen je een foto van de plant die we op dit moment hebben staan.

Olea Lorc inclusief Bucket Black XL

279.95

De Olea Lorc inclusief Bucket Black 50×40 – 210 cm is een prachtige olijfboom van 210 cm hoog. Deze plant wordt geleverd in een stijlvolle zwarte emmer van 50×40 cm. Het is een ideale plant voor binnen- en buitengebruik, die een mediterraanse sfeer toevoegt aan elke ruimte.

 

Foto ontvangen van deze plant? Stuur ons gerust een Whatsapp bericht op + 31 20 261 1283 en we sturen je een foto van de plant die we op dit moment hebben staan.

Olea Europaea bonsai XXXL inclusief Lira antraciet

949.95

De Olea Europaea bonsai XXL is een grote, indrukwekkende olijfboom van 270 cm. Deze olijfboom wordt geleverd in een stijlvolle Lira antraciet pot. Het is een prachtige aanvulling op elke ruimte, binnen of buiten.

 

Foto ontvangen van deze plant? Stuur ons gerust een Whatsapp bericht op + 31 20 261 1283 en we sturen je een foto van de plant die we op dit moment hebben staan.

Olea Europaea bonsai XXXL inclusief Lira bronze

949.95

De Olea Europaea bonsai XXL is een prachtige, extra grote olijfboom bonsai van 270 cm. Deze komt inclusief een Lira bronze pot voor een stijlvolle presentatie. Perfect voor binnen- en buitengebruik, deze plant voegt een mediterrane touch toe aan elke ruimte.

 

Foto ontvangen van deze plant? Stuur ons gerust een Whatsapp bericht op + 31 20 261 1283 en we sturen je een foto van de plant die we op dit moment hebben staan.

Buitenplanten met pot: Voeg schoonheid toe aan je tuin, balkon of terras

Breng de natuurlijke pracht naar je terras, balkon of tuin met onze prachtige collectie buitenplanten in pot. Of je nu een kleurrijke bloemenweelde wilt creëren of groen wilt toevoegen aan je buitenruimte, onze buitenplanten met pot zijn de perfecte keuze. Met zorg gekweekt en zorgvuldig geselecteerd, bieden onze planten een directe en gemakkelijke manier om je buitenruimte te transformeren.

Snelle levering van buitenplanten in pot

Bij ons begrijpen we dat je niet kunt wachten om je buitenruimte op te fleuren. Daarom bieden wij een snelle leveringsservice voor onze buitenplanten in pot. Binnen 1-3 werkdagen worden je bestellingen verzonden, zodat je snel van je nieuwe aanwinsten kunt genieten. Of je nu je terras wilt opvrolijken voor een tuinfeest of gewoon wat extra groen wilt toevoegen, wij zorgen ervoor dat je bestelling snel en veilig bij je thuis wordt bezorgd.

Speciaal vervoer voor grote buitenplanten

Voor onze klanten die op zoek zijn naar grotere buitenplanten in pot, bieden wij een speciaal vervoersservice. We begrijpen dat het vervoeren van grote planten een uitdaging kan zijn, daarom nemen we extra voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je planten in perfecte staat arriveren. Met ons speciale vervoer worden de grote buitenplanten met pot veilig en zonder beschadigingen bij jou thuis afgeleverd. Geniet van de indrukwekkende uitstraling van grote buitenplanten zonder je zorgen te hoeven maken over het vervoer.

Populaire buitenplanten in pot

Ontdek onze selectie van populaire buitenplanten in pot en geef je buitenruimte een vleugje natuurlijke schoonheid. Of je nu houdt van kleurrijke bloemen, weelderige groene bladeren of elegante siergrassen, wij hebben de perfecte planten om aan je wensen te voldoen. Van prachtige hortensia's tot sfeervolle olijfbomen en levendige geraniums, onze collectie biedt een scala aan keuzes om je buitenruimte te verfraaien. Met de juiste combinatie van kleuren, texturen en vormen kun je een buitenoase creëren die je het hele jaar door zal betoveren.

Maak van je buitenruimte een weelderig paradijs met onze buitenplanten in pot. Ontdek ons assortiment vandaag nog en geef je buitenomgeving de upgrade die het verdient!