Toont alle 5 resultaten

Kunstpalm

↕ 80 CM ∅ 15 CM
54.95

Kunstpalm

54.95

Geen groene vingers, maar wil je wel genieten van meer groen? Nou, met deze kunstpalm maak je iedere ruimte een stuk gezelliger! De kunstpalm is mooi vol qua bladeren en heeft een erg realistische stam, dus wie weet betrapt niemand je erop dat jij stiekem een kunstplant hebt staan.

Strelitzia Nicolai kunstplant

↕ 120 CM ∅ 15 CM
74.95

Strelitzia Nicolai kunstplant

74.95

De Strelitzia eert Charlotte van Mecklenburg-Strelitz, de echtgenote van koning George III van het Verenigd Koninkrijk. Deze Strelitzia kunstplant maakt helaas geen bloemen aan zoals Strelitzia’s in de natuur, maar is qua verzorging een makkelijke dame.

Streltizia Reginae kunstplant

↕ 110 CM ∅ 15 CM
74.95

Streltizia Reginae kunstplant

74.95

Deze Strelitzia is een echte tropische verassing! De Strelitzia wordt ook wel paradijsvogel plant genoemd en als je naar zijn bloemen kijkt snap je vast wel waarom. Normaal is deze plant gek op genoeg zonnestralen, maar daar heb je met deze kunst topper geen last van.

Philodendron hangende kunstplant

↕ 100 CM ∅ 12 CM
42.95

Philodendron hangende kunstplant

42.95

Deze hangende kunstplant is een echte bestseller en wij snappen wel waarom!

Bamboe kunstplant

↕ 90 CM ∅ 15 CM
48.95

Bamboe kunstplant

48.95

Het leuke van deze Bamboe kunstplant is dat je hem dankzij zijn lengte zowel op de grond als op een tafeltje of kast zou kunnen zetten. 

Kunstplanten online kopen

Kunstplanten zien we steeds vaker terug. Zowel in huis, in restaurants, evenementenlocaties of kantoorruimtes. Dit is ook niet gek gezien de kwaliteit van kunstplanten steeds beter aan het worden is. Zo zijn veel kunstplanten al haast niet meer te onderscheiden van levende planten. Bij Pots&Plants bieden we je een mooie selectie kunstplanten aan voor een zacht prijsje. Tevens worden deze ook nog eens gratis geleverd aan huis!

Kunstplanten voor op kantoor, thuis of andere locaties

Niet vaak thuis, geen groene vingers of is het belangrijk dat je weinig onderhoud hebt, maar wel altijd een groen aangezicht hebt? Dan zijn kunstplanten een uitstekende keuze! Onze kunstplanten lenen zich voor iedere locatie waar jij graag dat beetje extra groen wilt aanbrengen.

Kunstplanten voor in de badkamer

Ook voor de minder voor de hand liggende plaatsen in huis kunnen kunstplanten een uitstekende oplossing zijn! Denk bijvoorbeeld aan een badkamer, wc of kelder. Hier is vaak weinig natuurlijk licht en is het voor levende planten moeilijk overleven. Kunstplanten kunnen een uitstekende oplossing zijn om toch wat groen aan te brengen in deze ruimtes!

Toch liever levende planten? Bekijk dan onze kamerplanten, buitenplanten of plantcadeaus!