Toont alle 24 resultaten

Culvita – verse Hollandse Boomschors Bodembedekker 1680 liter – Sierschors – schors geschikt voor aanleg van wandelpaden – 42 zakken

548.95

Met Culvita’s verse Hollandse Boomschors Bodembedekker creëer je gemakkelijk een prachtig en natuurlijk ogend wandelpad in je tuin. De 1680 liter (42 zakken) sierschors is geschikt voor een oppervlakte van circa 80 vierkante meter.

Culvita – Rozengrond 40 liter – potgrond geschikt voor rozen – inclusief RhizoPlus wortelverbeteraar

19.95

De Culvita Rozengrond is de perfecte potgrond voor het kweken van rozen. Deze zak van 40 liter bevat tevens de RhizoPlus wortelverbeteraar voor optimale groei en bloei.

Culvita Universele Potgrond 40 l inclusief 2 maanden plantenvoeding – Universele potgrond voor kamerplanten en buitenplanten – potgrond universeel 40 liter

18.95

De Culvita Universele Potgrond is perfect voor zowel kamer- als buitenplanten en bevat 2 maanden plantenvoeding om jouw planten gezond te houden. Met een inhoud van 40 liter heb je genoeg potgrond voor al jouw groene vrienden.

Culvita – verse Hollandse Boomschors Bodembedekker 40 liter – Sierschors – schors geschikt voor aanleg van wandelpaden

20.95

Bescherm je tuin tegen onkruid met deze verse Hollandse Boomschors Bodembedekker van Culvita. De 40 liter verpakking is ideaal voor het aanleggen van wandelpaden en het geven van een decoratief tintje aan je tuin.

Culvita – Premium Franse Boomschors Bodembedekker 40 liter – Sierschors 30-40 mm – schors geschikt voor aanleg van wandelpaden

21.95

Culvita’s Premium Franse Boomschors Bodembedekker is de perfecte oplossing voor het creëren van wandelpaden met een mooie, natuurlijke uitstraling. Met een grootte van 30-40 mm en een inhoud van 40 liter, is deze sierschors van hoge kwaliteit en geschikt voor diverse toepassingen in de tuin.

Culvita – Biologische aanplantgrond zuurminnend 40 liter – geschikt voor o.a. Azalea, Hortensia’s en Rhododendron

20.95

Culvita’s biologische aanplantgrond voor zuurminnende planten is perfect voor Azalea’s, Hortensia’s en Rhododendrons. Met 40 liter ben je verzekerd van een gezonde groei en bloei van deze prachtige bloemen.

Culvita – Biologische aanplantgrond 40 liter – Geschikt voor vrijwel alle vaste planten, heesters, bomen en coniferen.

20.95

Met Culvita’s biologische aanplantgrond van 40 liter creëer je de ideale start voor vrijwel alle vaste planten, heesters, bomen en coniferen. Deze grond is 100% biologisch en biedt de juiste voeding voor een gezonde groei.

Culvita – Biologische Moestuingrond 40 liter – inclusief 100 dagen voeding – ideaal voor Urban Farming

20.95

Culvita’s biologische moestuingrond van 40 liter bevat voeding voor 100 dagen en is perfect voor het verbouwen van groenten en fruit in de stad. Haal het maximale uit je urban farming met deze hoogwaardige grond.

Culvita – Biologische Veenvrije potgrond 40 liter – Potgrond voor kamerplanten & buitenplanten – inclusief organische meststof

21.95

De biologische veenvrije potgrond van Culvita is perfect voor zowel kamerplanten als buitenplanten. Deze potgrond bevat organische meststoffen voor een gezonde groei van je planten.

Culvita – Orchidee grond 5 liter – potgrond geschikt voor Orchidee

16.95

De Culvita Orchidee grond is speciaal ontwikkeld voor het kweken van orchideeën en zorgt voor een goede drainage en luchtigheid. Deze potgrond van 5 liter is de perfecte keuze voor een gezonde groei en bloei van jouw orchideeën.

Culvita – Anthurium en Varengrond 5 liter – potgrond geschikt voor Anthurium en Varens

15.95

De Culvita Anthurium en Varengrond is een hoogwaardige potgrond speciaal samengesteld voor de ideale groei van Anthurium en Varens. Deze 5 liter zak is de perfecte keuze voor een gezonde en mooie plant!

Culvita – Cactusgrond 5 liter – potgrond geschikt voor Cactus en vetplanten

15.95

De Culvita Cactusgrond is speciaal ontwikkeld voor het planten van cactussen en vetplanten. Met een inhoud van 5 liter is deze potgrond geschikt voor het creëren van een gezonde en mooie groeiomgeving voor je planten.

Culvita – Hydrokorrels 40l zak Grof 8-16 mm – potgrond – Goed voor drainage – voorkomt wortelrot

25.95

Culvita Hydrokorrels zijn perfect voor het voorkomen van wortelrot en zorgen voor goede drainage in je plantenbakken. De grove korrels van 8-16 mm zijn geschikt voor gebruik in combinatie met potgrond.

Culvita – Biologische Tuinaarde 40 liter – Organische Bodemverbeteraar – Stimuleert het bodemleven

20.95

Culvita Biologische Tuinaarde is een organische bodemverbeteraar die het bodemleven stimuleert en zorgt voor gezonde planten. Verpakt in handige zakken van 40 liter voor al uw tuinprojecten.

Potgrond – Potgrond – 20 liter

↕ 22 CM ∅ 10 CM
15.95

Potgrond – Potgrond – 20 liter

15.95

Vul de pot van uw planten met onze potgrond van 20 liter voor een gezonde groei en bloei. Bestel vandaag nog en geniet van een prachtige tuin!

Potgrond – Potgrond – 10 liter

↕ 22 CM ∅ 10 CM
10.95

Potgrond – Potgrond – 10 liter

10.95

Onze potgrond is de perfecte bodem voor uw planten. Deze zak van 10 liter zorgt voor een gezonde groei en bloei.

Plantenvoeding – Plantenvoeding – Groene kamerplanten – 500ml

10.95

Geef je groene kamerplanten de voeding die ze verdienen met deze 500ml fles plantenvoeding. Versterk hun gezondheid en geniet van prachtige, weelderige planten.

Plantenvoeding – Plantenvoeding – Bloeiende planten – 500ml

10.95

Verwen je bloeiende planten met onze plantenvoeding in handige 500ml fles. Verbeter de groei en bloei van je planten met onze hoogwaardige formule.

Bladglans – 750ml

↕ 35 CM ∅ 0 CM
23.95

Bladglans – 750ml

23.95

Geef je planten een gezonde glans met Bladglans van 750ml. Verzorg je groene vrienden en laat ze stralen!

Bladglans – 250ml

↕ 20 CM ∅ 0 CM
12.95

Bladglans – 250ml

12.95

Geef je planten een glanzend uiterlijk met onze Bladglans van 250 ml. Perfect voor het onderhouden van gezonde en mooie planten!

Hydrokorrels 5L 8-16Mm

↕ 30 CM ∅ 0 CM
6.95

Hydrokorrels 5L 8-16Mm

6.95

Voor optimale groei van je planten heb je goede hydrokorrels nodig. Deze 5L zak met hydrokorrels van 8-16 mm is perfect voor het creëren van een gezonde wortelgroei.

Potgrond Speciaal Met 6 Maanden Voeding 40 Liter

20.95

Deze potgrond is speciaal ontworpen om planten gedurende 6 maanden van voedingsstoffen te voorzien. Met een inhoud van 40 liter kun je genoeg potten vullen voor een prachtige tuin.

Plantenvoeding & Potgrond bestellen

Bij Pots&Plants bieden we niet alleen een grote selectie van prachtige planten en sierpotten, maar ook alles wat je nodig hebt om planten gezond en sterk te houden. Wij verkopen hoogwaardige potgrond en plantenvoeding die speciaal zijn ontwikkeld voor verschillende soorten planten. Onze potgrond is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat geen chemicaliën of kunstmest. Onze plantenvoeding is ook biologisch en heeft geen schadelijke stoffen. Door onze selectie van hoogwaardige potgrond en plantenvoeding te gebruiken, garanderen we dat je planten gezond en sterk zullen blijven groeien.