Retourneren

Retourneren

We doen er natuurlijk alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Al onze planten worden in een speciale verpakking verpakt en dezelfde dag nog verzonden. Deze verpakking zijn zo ontworpen dat de plant ruimte heeft om te ademen en zijn eigen micro-klimaat ontwikkeld. Onze partner PostNL zorgt voor een zo spoedig mogelijke bezorging zodat de planten vers en netjes aankomen.

Bestelling retourneren

Uiteraard heb je net zoals bij alle producten herroepingsrecht. Bij ons heb je dan ook het recht om binnen 14 dagen de overeenkomst te herroepen. Wil je een plant retourneren? Neem dan even contact op met ons klantenservice

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling. Wat nu?

We doen er natuurlijk alles aan om jouw plant zo snel en mooi mogelijk te leveren. Toch kan het eens gebeuren dat een plant niet zo is geleverd als dat je gehoopt had. Mocht de plant beschadigingen hebben opgelopen of anders eruit zien zoals op de website beschreven staat, neem dan contact op met onze klantenservice. We gaan dan zo snel mogelijk een passende oplossing voor je zoeken. Dit kan ofwel in de vorm van een nieuwe plant of het retourneren van het aankoopbedrag.

Zit je nog met een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Stuur een mail naar info@potsandplants.nl of stel je vraag via de chat! We helpen je zo snel mogelijk