Toont alle 37 resultaten

Culvita – Premium Franse Boomschors Bodembedekker 40 liter – Sierschors 30-40 mm – schors geschikt voor aanleg van wandelpaden

18.95

Culvita’s Premium Franse Boomschors Bodembedekker is de perfecte oplossing voor het creëren van wandelpaden met een mooie, natuurlijke uitstraling. Met een grootte van 30-40 mm en een inhoud van 40 liter, is deze sierschors van hoge kwaliteit en geschikt voor diverse toepassingen in de tuin.

Culvita – verse Hollandse Boomschors Bodembedekker 40 liter – Sierschors – schors geschikt voor aanleg van wandelpaden

17.95

Bescherm je tuin tegen onkruid met deze verse Hollandse Boomschors Bodembedekker van Culvita. De 40 liter verpakking is ideaal voor het aanleggen van wandelpaden en het geven van een decoratief tintje aan je tuin.

Culvita – Biologische aanplantgrond 40 liter – Geschikt voor vrijwel alle vaste planten, heesters, bomen en coniferen.

17.95

Met Culvita’s biologische aanplantgrond van 40 liter creëer je de ideale start voor vrijwel alle vaste planten, heesters, bomen en coniferen. Deze grond is 100% biologisch en biedt de juiste voeding voor een gezonde groei.

Culvita – Biologische Tuinaarde 40 liter – Organische Bodemverbeteraar – Stimuleert het bodemleven

17.95

Culvita Biologische Tuinaarde is een organische bodemverbeteraar die het bodemleven stimuleert en zorgt voor gezonde planten. Verpakt in handige zakken van 40 liter voor al uw tuinprojecten.

Culvita – Biologische Moestuingrond 40 liter – inclusief 100 dagen voeding – ideaal voor Urban Farming

17.95

Culvita’s biologische moestuingrond van 40 liter bevat voeding voor 100 dagen en is perfect voor het verbouwen van groenten en fruit in de stad. Haal het maximale uit je urban farming met deze hoogwaardige grond.

Culvita – Rozengrond 40 liter – potgrond geschikt voor rozen – inclusief RhizoPlus wortelverbeteraar

16.95

De Culvita Rozengrond is de perfecte potgrond voor het kweken van rozen. Deze zak van 40 liter bevat tevens de RhizoPlus wortelverbeteraar voor optimale groei en bloei.

Hydrokorrels 5L 8-16Mm

↕ 30 CM
6.00

Hydrokorrels 5L 8-16Mm

6.00

Voor optimale groei van je planten heb je goede hydrokorrels nodig. Deze 5L zak met hydrokorrels van 8-16 mm is perfect voor het creëren van een gezonde wortelgroei.

Bio Potgrond 10L

13.95

Bio Potgrond 10L

13.95

Deze biologische potgrond is universeel te gebruiken en is geschikt voor vrijwel alle planten.

Kamerplanten voeding 250ML

4.95

Heerlijke voeding voor je kamerplanten. Met deze 250ML fles vol voeding geef je ze de juiste dosis love en nutrients om ze te laten stralen als nooit tevoren. Gewoon een beetje erbij mikken bij het water geven en je planten worden er helemaal happy van.

Franse Boomschors

13.00

Creëer een prachtige en natuurlijke uitstraling in jouw tuin met onze hoogwaardige Franse Boomschors. Deze duurzame en decoratieve bodembedekker is perfect om onkruid te voorkomen en vocht vast te houden. Bestel nu en geniet van een onderhoudsvrije tuin met een vleugje elegantie!

Potgrond Kamerplanten 10L

6.95

Potgrond voor kamerplanten van het merk Pokon. Hoog in kwaliteit en verrijkt met extra voedingsstoffen voor de planten.

Pokon Hydrokorrels 5L

4.95

Of je ze nu onderin de pot gebruikt of bovenop als afdekmateriaal. Met deze hydrokorrels kan het niet meer mis gaan!

Culvita – Orchidee grond 5 liter – potgrond geschikt voor Orchidee

13.95

De Culvita Orchidee grond is speciaal ontwikkeld voor het kweken van orchideeën en zorgt voor een goede drainage en luchtigheid. Deze potgrond van 5 liter is de perfecte keuze voor een gezonde groei en bloei van jouw orchideeën.

Potgrond – Potgrond – 20 liter

12.95

Vul de pot van uw planten met onze potgrond van 20 liter voor een gezonde groei en bloei. Bestel vandaag nog en geniet van een prachtige tuin!

Potgrond Speciaal Met 6 Maanden Voeding 40 Liter

17.95

Deze potgrond is speciaal ontworpen om planten gedurende 6 maanden van voedingsstoffen te voorzien. Met een inhoud van 40 liter kun je genoeg potten vullen voor een prachtige tuin.

Kamerplanten Voedingskegels 10 stuks

4.95

10 voedingskegels die je in de pot van je plant kunt stoppen en zorgen voor alle voedingsstoffen die je plant nodig heeft. Super handig en je plant zal er mega van opknappen!

Hydrokorrels 10L 8-16mm

↕ 30 CM
8.00

Hydrokorrels 10L 8-16mm

8.00

Maak je planten blij met deze Hydrokorrels van 10L! Deze kwalitatieve korrels met een grootte van 8-16mm zorgen voor een optimale waterafvoer en luchttoevoer in de potgrond, waardoor je planten gezond en welig zullen groeien. Haal deze must-have voor elke plantenliefhebber in huis en geniet van prachtige en bloeiende planten!

Terras & Balkon Planten Voedingskegels 40 stuks

11.95

Deze voedingskegels geven gelijkmatig extra voedingsstoffen af voor jouw prachtige balkon of terrasplanten. Zorg voor sterke, weerbare en gezonde planten.

Kamerplanten voeding 500ML

7.95

Stimuleer de groei van je kamerplant met kamerplanten voeding van Pokon. Hoogwaardige kwaliteit voor gegarandeerde mooie en gezonde kamerplanten.

Pokon Bladglans 250 ML

5.99

Laat jouw planten prachtig stralen met de bladglans van Pokon. Eenvoudig aan te brengen, vlekt niet en geeft je planten een gezonde glans.

Bio Kuur voor weerbare en gezonde kamerplanten Capsules 12 stuks

4.95

Gezonde en sterke planten met deze biologische kuur. Geef je plant de voedingsstoffen die het nodig heeft om er mooi uit te zien en gezond te blijven.

Culvita – Biologische Veenvrije potgrond 40 liter

28.95

Culvita biologische veenvrije potgrond is perfect voor zowel binnen- als buitenplanten en bevat een organische meststof voor een gezonde groei. Verpakt in een handige 40 liter zak.

Culvita – Hydrokorrels 40l zak Grof 8-16 mm

19.95

De Culvita Hydrokorrels zijn perfect voor een goede drainage en voorkomen wortelrot. De grove korrels van 8-16 mm zorgen voor optimale beluchting van de potgrond.

Culvita – verse Hollandse Boomschors Bodembedekker 1680 liter – Sierschors – schors geschikt voor aanleg van wandelpaden – 42 zakken

498.00

Met Culvita’s verse Hollandse Boomschors Bodembedekker creëer je gemakkelijk een prachtig en natuurlijk ogend wandelpad in je tuin. De 1680 liter (42 zakken) sierschors is geschikt voor een oppervlakte van circa 80 vierkante meter.

Culvita – Biologische aanplantgrond zuurminnend 40 liter – geschikt voor o.a. Azalea, Hortensia’s en Rhododendron

17.95

Culvita’s biologische aanplantgrond voor zuurminnende planten is perfect voor Azalea’s, Hortensia’s en Rhododendrons. Met 40 liter ben je verzekerd van een gezonde groei en bloei van deze prachtige bloemen.

Culvita – Anthurium en Varengrond 5 liter – potgrond geschikt voor Anthurium en Varens

12.95

De Culvita Anthurium en Varengrond is een hoogwaardige potgrond speciaal samengesteld voor de ideale groei van Anthurium en Varens. Deze 5 liter zak is de perfecte keuze voor een gezonde en mooie plant!

Culvita – Cactusgrond 5 liter – potgrond geschikt voor Cactus en vetplanten

12.95

De Culvita Cactusgrond is speciaal ontwikkeld voor het planten van cactussen en vetplanten. Met een inhoud van 5 liter is deze potgrond geschikt voor het creëren van een gezonde en mooie groeiomgeving voor je planten.

Culvita – Hydrokorrels 40l zak Grof 8-16 mm – potgrond – Goed voor drainage – voorkomt wortelrot

21.95

Culvita Hydrokorrels zijn perfect voor het voorkomen van wortelrot en zorgen voor goede drainage in je plantenbakken. De grove korrels van 8-16 mm zijn geschikt voor gebruik in combinatie met potgrond.

Potgrond – Potgrond – 10 liter

8.95

Onze potgrond is de perfecte bodem voor uw planten. Deze zak van 10 liter zorgt voor een gezonde groei en bloei.

Plantenvoeding – Groene kamerplanten – 500ml

8.95

Geef je groene kamerplanten de voeding die ze verdienen met deze 500ml fles plantenvoeding. Versterk hun gezondheid en geniet van prachtige, weelderige planten.

Plantenvoeding – Plantenvoeding – Bloeiende planten – 500ml

8.95

Verwen je bloeiende planten met onze plantenvoeding in handige 500ml fles. Verbeter de groei en bloei van je planten met onze hoogwaardige formule.

Bladglans – 750ml

↕ 35 CM
19.95

Bladglans – 750ml

19.95

Geef je planten een gezonde glans met Bladglans van 750ml. Verzorg je groene vrienden en laat ze stralen!

Bladglans – 250ml

↕ 20 CM ∅ 0 CM
9.95

Bladglans – 250ml

9.95

Geef je planten een glanzend uiterlijk met onze Bladglans van 250 ml. Perfect voor het onderhouden van gezonde en mooie planten!

Plantenvoeding & Potgrond bestellen

Bij Pots&Plants bieden we niet alleen een grote selectie van prachtige planten en sierpotten, maar ook alles wat je nodig hebt om planten gezond en sterk te houden. Wij verkopen hoogwaardige potgrond en plantenvoeding die speciaal zijn ontwikkeld voor verschillende soorten planten. Onze potgrond is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat geen chemicaliën of kunstmest. Onze plantenvoeding is ook biologisch en heeft geen schadelijke stoffen. Door onze selectie van hoogwaardige potgrond en plantenvoeding te gebruiken, garanderen we dat je planten gezond en sterk zullen blijven groeien.