Toont alle 15 resultaten

Campanula Addenda Klokjesbloem – 6 stuks

↕ 35 CM ∅ 12 CM
35.95

Campanula Addenda Klokjesbloem – 6 stuks

35.95

De Campanula Addenda is een paars bloeiende klokjesbloem die geschikt is als bodembedekker voor een oppervlakte van 1m2. Het pakket bevat 6 winterharde planten met een potmaat van 12cm genaamd Ambella purple.

Campanula Addenda – Klokjesbloem purple

↕ 25 CM ∅ 12 CM
16.95

Campanula Addenda – Klokjesbloem purple

16.95

De Campanula Addenda, ook bekend als de Klokjesbloem, heeft prachtige paarse bloemen en is perfect voor zowel binnen als buiten. De plant is gemakkelijk te verzorgen en zorgt voor een mooie toevoeging aan elke ruimte.

Campanula Addenda Ambella Intense | Klokjesbloem paars in houten sierpot

28.95

De Campanula Addenda Ambella Intense is een paarse klokjesbloem die geleverd wordt in een mooie houten sierpot/vogelhuisje. Deze vaste plant is winterhard en heeft een potmaat van 12cm.

Campanula Addenda | Klokjesbloem wit

↕ 25 CM ∅ 12 CM
16.95

Campanula Addenda | Klokjesbloem wit

16.95

De Campanula Addenda, ook wel bekend als de Klokjesbloem, heeft prachtige witte bloemen die zorgen voor een elegante uitstraling in elke tuin of op elk balkon. Deze plant is gemakkelijk te onderhouden en bloeit van juni tot augustus.

Campanula Addenda Ambella white – Houten schaal met 2 tuinplanten

28.95

De Campanula Addenda Ambella White is een prachtige vaste plant die geleverd wordt in een houten schaal met 2 tuinplanten. Winterhard en perfect voor in de tuin of op het balkon.

Campanula Addenda Ambella white | Klokjesbloem wit in houten sierpot / vogelhuisje

29.95

De Campanula Addenda Ambella white is een prachtige witte klokjesbloem die geleverd wordt in een mooie houten sierpot/vogelhuisje en kan geteeld worden als winterharde vaste plant.

Campanula Addenda Klokjesbloem 2m2 bodembedekker – 12 stuks

64.95

Deze paarse klokjesbloem in een potmaat van 12cm is een winterharde tuinplant die zich uitstekend leent als bodembedekker op een oppervlakte van 2m2. De set bestaat uit 12 stuks van de Ambella Purple variant.

Campanula Addenda Ambella white – Balkonbak taupe met 3 stuks campanula potmaat

43.95

De Campanula Addenda Ambella wit is een prachtige toevoeging aan uw balkon, geleverd in een taupe balkonbak met 3 stuks in potmaat.

Campanula Addenda Ambella Intense purple – Balkonbak white met 3 stuks campanula Incl. ophangsysteem

43.95

De Campanula Addenda Ambella Intense purple is een vaste plant met prachtige paarse klokjesbloemen. Deze balkonbak met drie stuks in een witte potmaat van 12cm en ophangsysteem is een mooie toevoeging aan elke tuin.

Campanula Addenda Ambella Intense purple – Cotton schaal met Campanula met watergeefsysteem – 3 stuks

33.95

De Campanula Addenda Ambella Intense purple is een set van 3 paarse klokjesbloemen in een watergeefsysteem op een cotton schaal. Deze planten kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden en hebben een potmaat van 12cm.

Campanula Addenda Ambella white – Cotton schaal met Campanula met watergeefsysteem – 3 stuks

33.95

Drie prachtige witte Campanula planten in een handige Cotton schaal met watergeefsysteem, perfect voor zowel binnen als buiten. Deze Klokjesbloemen hebben een potmaat van 12cm en zijn een mooie toevoeging aan elke ruimte.

Campanula Addenda Ambella Intense purple – Rieten schaal met Campanula met watergeefsysteem – 3 stuks

33.95

De Campanula Addenda Ambella Intense Purple is een set van drie klokjesbloemen in een rieten schaal met een handig watergeefsysteem. Deze paarse bloemen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Campanula Addenda Ambella white – Rieten schaal met Campanula met watergeefsysteem – 3 stuks

33.95

De Campanula Addenda Ambella white is een set van drie witte klokjesbloemen in een rieten schaal met watergeefsysteem. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Campanula Addenda – Klokjesbloem wit potmaat 12cm – 2m2 bodembedekker – 12 stuks

63.95

Campanula Addenda, ook wel bekend als de Klokjesbloem, is een witte tuinplant die perfect is als bodembedekker en winterhard is. Deze set van 12 stuks in potmaat 12cm is ideaal voor het bedekken van een oppervlakte van 2m2.

Campanula Addenda – Klokjesbloem wit potmaat 12cm – 1m2 bodembedekker – 6 stuks

38.95

De Campanula Addenda is een prachtige witte klokjesbloem in een potmaat van 12cm, ideaal als bodembedekker voor 1m2 en bestaat uit 6 stuks van het winterharde Ambella white ras.