Phlebodium Aureum Blue Star

20.95

De Phlebodium Aureum Blue Star is een prachtige varen met zacht blauwe bladeren die sfeer en rust brengt in ieder interieur. Bestel hem nu en geniet van deze bijzondere plant!

Op voorraad

Maximaal 300 karakters

Gratis levering & retourneren vanaf €30
✓ Bestel nu, betaal na ontvangst
✓ Binnen 1-3 werkdagen geleverd
✓ Mooie-plant garantie inbegrepen

Phlebodium Aureum Blue Star

Over Deze Plant

De Phlebodium Aureum Blue Star is een blauw/grijze varen. Deze kamerplant wordt ook wel blauwvaren of zinkvaren genoemd. Oorspronkelijk groeit de`in oerwouden, in de toppen van bomen als epifyt. Met de wortels hechten ze zich aan bomen en kunnen ze voedsel opnemen.Net zoals in de natuur houdt de varen van een lichte plek, maar vermijd de volle zon. Door teveel direct zonlicht zullen de bladeren verbranden. Zorg ervoor dat de potgrond altijd licht vochtig aanvoelt. In de lente en zomer geef je ongeveer twee keer per week water. In de winter wat minder. Let op: planten zijn een levend product en kunnen afwijken van de foto en omschrijving. Onze planten worden geleverd in een plastic kweekpot. Alle planten worden direct verpakt en verzonden vanuit de kwekerij.

  • Hoogte Plant: 50 CM
  • Afmeting pot: 17 CM
  • Lichtbehoefte: Halfschaduw
  • Waterbehoefte: Gemiddeld

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Phlebodium Aureum Blue Star” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je deze ook leuk

Strelitzia Nicolai XS

↕ 30 CM ∅ 9 CM
8.95

Uitverkocht

De Strelitzia Nicolai XS, ook wel bekend als de Witte Paradijsvogelplant, is nu beschikbaar in onze online winkel. Deze plant is perfect voor een modern en trendy interieur, dankzij de opvallende grote groene bladeren en zijn compacte formaat.

inpakken

LEVERING

Het geheim achter het leveren van verse planten

Wij leveren onze planten direct vanuit de kweker. Dit betekent dat wij versere planten aanbieden dan het tuincentrum of waar dan ook! Planten zijn natuurlijk kwetsbaar, maar daar hebben wij wat op gevonden! Onze planten worden verpakt in speciale verpakkingen, waardoor ze stevig staan en goed beschermd blijven. Daarnaast creëren we een eco-klimaat in de doos en worden ze pas op de dag van levering verpakt. Zo blijven de planten in optimale conditie. Al onze planten worden binnen 3 werkdagen geleverd met onze mooie-plant garantie, waardoor je snel in het bezit bent van een prachtige, verse plant.

kweker vda

NOG VERSER DAN BIJ HET TUINCENTRUM

Waar komt deze plant vandaan?

Deze plant komt rechtstreeks vanuit de Nederlandse kweker. Waarom dat beter is? Nou, simpel! Eerst en vooral, we laten het tuincentrum links liggen. Geen gezeur met vrachtwagens tjokvol planten die naar het tuincentrum gaan, en auto’s die onnodig op en neer rijden. Op deze manier zorgen we voor minder uitstoot en geven we een boost aan de Nederlandse kweker. Daarbovenop hoeven onze groene vrienden dus ook minder vaak te reizen en blijven ze vers. Zo zorgen we voor versere planten dan bij het tuincentrum!