Toont alle 2 resultaten

Strelitzia Reginae XXL

↕ 180 CM ∅ 50 CM
229.95

Strelitzia Reginae XXL

229.95

De Strelitzia Reginae XL is een opvallende, exotische plant van 180cm hoog. Deze plant, ook wel bekend als de “Paradijsvogelplant”, heeft grote, glanzende bladeren en unieke bloemen die lijken op kleurrijke vogels in vlucht. De Strelitzia Reginae XL is een echte blikvanger en brengt een tropische sfeer in elke ruimte. Foto ontvangen van deze plant? Stuur ons gerust een Whatsapp bericht op + 31 20 261 1283 en we sturen je een foto van de plant die we op dit moment hebben staan.

 

Foto ontvangen van deze plant? Stuur ons gerust een Whatsapp bericht op + 31 20 261 1283 en we sturen je een foto van de plant die we op dit moment hebben staan.

Strelitzia Reginae XL

↕ 160 CM ∅ 30 CM
168.95

Strelitzia Reginae XL

168.95

De Strelitzia Reginae is een populaire en bekende plant. Wie kent de prachtige bloemen van deze kamerplant niet? De bijnaam van de Strelitzia Reginae is de Paradijsvogelbloem en dat is niet voor niets.

 

Wil je de plant eerst zien voor je deze besteld? Dat snappen we. Stuur ons gerust een Whatsapp bericht en we sturen je een foto van de plant die we op dit moment op voorraad hebben. Stuur een berichtje naar +31 20 261 1283

Strelitzia Reginae kopen

De Strelitzia Reginae, ook wel bekend als de Paradijsvogelbloem, is een betoverende en opvallende plant die een vleugje tropische elegantie aan je huis kan toevoegen. Overweeg je een Strelitzia Reginae te kopen? Dan geven we je graag wat extra informatie.

Direct vanuit de kweker naar jouw voordeur

Onze Strelitzia Reginae's worden rechtstreeks vanuit de kwekerij geleverd. Dit heeft vele voordelen, omdat het directe transport van kwekerij naar jouw huis ervoor zorgt dat de planten hun optimale gezondheid en vitaliteit behouden. De plant hoeft niet vanuit de kweker naar een centraal punt, waarna deze naar het tuincentrum gaat en vanuit daar bij jou in de auto naar huis moet. Dit minimaliseert stress voor de plant en bevordert een gezonde groei vanaf het moment dat je de plant ontvangt. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu!

Personal plantshopper service – kies je eigen plant

Voor onze Strelitzia Reginae's bieden we je onze personal plantshopper service. Stuur ons een bericht via Whatsapp en onze plantshoppers zullen foto's maken van de planten die we op dit moment hebben staan. Kies je favoriete Strelitzia Reginae en we sturen je deze specifieke plant toe. Fijn toch!?

Meest Gestelde Vragen over de Strelitzia Reginae

We snappen dat het bestellen van een Strelitzia Reginae vragen kan oproepen. Lees daarom onze Strelitzia verzorgingstips.

Hoe groot wordt een volgroeide Strelitzia Reginae?

Een volwassen Strelitzia Reginae kan een hoogte bereiken van ongeveer 2,5 tot 3 meter. Wil je niet dat de plant deze hoogte zal bereiken? Stop dan met het verpotten naar grotere potten vlak voordat de plant de gewenste hoogte heeft bereikt. Dit zal de groei doen stagneren. Vergeet niet ieder jaar even de potgrond te verversen.

Welk soort licht heeft een Strelitzia Reginae nodig?

De Reginae gedijt goed in helder, indirect zonlicht. Vermijd te fel direct zonlicht om bladverbranding te voorkomen. Een plekje in de halfschaduw of lichter is dus perfect!

Hoe vaak moet ik mijn Strelitzia Reginae water geven?

Laat de bovenste laag van de grond tussen gietbeurten licht opdrogen. In de zomer en het voorjaar kan je eens per week aanhouden, in de winter mag dit eens per twee weken zijn. Let er wel op dat je altijd goed naar de plant blijft kijken. Bruine of hangende bladeren kunnen duiden op te weinig water. Gele bladeren weer op te veel.

Heeft een Strelitzia Reginae speciale voeding nodig?

Tijdens het groeiseizoen (lente en zomer) kun je eens in de 4-6 weken een evenwichtige vloeibare meststof geven. Bijvoorbeeld de Pokon kamerplantenvoeding zou geschikt zijn.

Nog veel meer mooie Strelitzia's

Naast de Reginae heeft de Strelitzia familie nog veel meer mooie familieleden. Bekijk ook onze andere Strelitzia's: